Undervisere i Babyrytmik

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 225,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Gå til babyrytmik

Ønsker du at stimulere dit barns motorik og udvikling? Babyrytmik er for alle forældre med baby, og her er der plads til at have det sjovt i fællesskab med hinanden i trygge og hyggelige omgivelser. Musikundervisning.dk har forskellige hold rundt omkring i landet, og hvis du er en del af en mødregruppe, som ønsker at kombinere bevægelse og musik, kan I også sammen tilmelde jer babyrytmik, hvor I kan skabe gode og lærerige oplevelser sammen med hinanden og jeres baby.

Om undervisningen

Til babyrytmik hos Musikundervisning.dk samles I om forskellige lege og sange, som alle gør noget forskelligt for børnenes motorik og udvikling. Øvelserne har vores musikpædagog helt styr på, og undervisningen foregår typisk i 45 minutter, så de små ikke bliver overstimulerede. Derudover indeholder undervisningen blandt andet fagtesange, sange med tørklæde, rasleæg og bjælder.

Hvis du har mod på at prøve kræfter med babyrytmik, så tilbyder Musikundervisning.dk:

Få op til 10% rabat på undervisning i babyrytmik

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10% på celloundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Se mere her under fanen “Priser”.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

FAQ

1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

Hvad skal jeg medbringe?

Det er en god idé at medbringe et tæppe eller en dyne, som dit barn kan ligge på i løbet af undervisningen. Der er altid mulighed for at skifte bleer og amme/give mad, når man lyster.

Hvem er jeres undervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

4. Lån og leje af udstyr?

Det er ikke muligt at leje eller låne udstyr hos musikundervisning.dk.

5. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

  1. Saxofonundervisning
  2. Klaverundervisning
  3. Guitarundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kunne du tænke dig at undervise i musikproduktion?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede undervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv underviser i musikproduktion i din by.

Ansøg her!
guitarundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder