Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Babyrytmik

Modtag babyrytmik

Ønsker du at udvikle dit barns motorik og udvikling? Musikundervisning.dk udbyder babyrytmik rundt omkring i hele landet. Her er der plads til at have det sjovt i fællesskab med hinanden i trygge og hyggelige omgivelser. Babyrytmik er for alle forældre med baby. Musikundervisning.dk har forskellige hold rundt omkring i landet, hvor du kan tilmelde dig og din baby. Hvis du er en del af en mødregruppe, som ønsker at kombinere bevægelse og musik, så kan i også tilmeld jer babyrytmik, hvor i kan skabe gode og lærerige oplevelser sammen med hinanden og jeres baby.

Hvordan foregår undervisningen?

Til babyrytmik hos Musikundervisning.dk laver i forskellige lege og sange, som alle gøre noget forskelligt for børnenes motorik og udvikling, som vores musikpædagog har helt styr på. Undervisningen foregår typisk á 45 minutter, så baby ikke bliver overstimuleret. Derudover indeholder undervisningen blandt andet fagtesange, sange med tørklæde, rasleæg og bjælder. Hvis du har mod på at prøve kræfter med babyrytmik, så tilbyder Musikundervisning.dk:

Hvad skal jeg medbringe?

Det er en god ide at medbringe et tæppe eller en dyne, som dit barn kan ligge på gennem undervisningen. Der er altid mulighed for at skifte bleer og amme/give mad, når man lyster. Hvis du er i tvivl om babyrytmik er noget for dig og din baby og hvad det indebærer, så kan du her læse meget mere om babyrytmik hos Musikundervisning.dk.

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser, det rette hold eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig og din baby. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk