Guitarundervisning i Bagsværd –musikundervisning.dk
Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Guitarundervisning i Bagsværd

Guitarundervisning i Bagsværd ved Musikundervisning.dk er for alle uanset alder og niveau. Kom i gang her!

Musik i Bagsværd

I maj måned afholder Handelsforeningen i Bagsværd Go’nat Bagsværd, hvor Byen syder af aktiviteter og live musik. Byens butikker bugner denne dag af gode tilbud og arrangerer konkurrencer og aktiviteter. Her kan man opleve musik fra mange forskellige genre igennem hele dagen. Både kendte og mindre kendte musikere kommer til byen for at skabe en fest.

Undervisning i klassisk guitar

Hos Musikundevisning.dk kan du få undervisning i klassisk guitar på alle niveauer, fra begynder til meget øvet uanset alder. Din undervisning vil tage udgangspunkt i det niveau du befinder dig på, og hvilke mål du har med dit guitarspil. Er du begynder, vil guitarundervisningen tage udgangspunkt i guitarspillets grundelementer. Er du øvet vil der arbejdes med perfektion af din teknik og videreudvikling af din musikalitet. Hvis du har mod på at prøve kræfter med endnu et instrument, så tilbyder blandt andet Musikundervisning.dk:

Undervisning i elguitar

Undervisningen i elguitar er ligeledes for alle niveauer. Du vil komme til at beskæftige dig med alt fra akkorder til melodispil. Derudover vil du komme til at undersøge guitarens rolle i bandsammenhæng og finde eksempler i den musik du kan lide, med henblik på at lære at spille dette. Der vil også være rig mulighed for solospil og improvisation, hvor din guitarundervisning vil tage udgangspunkt i akkordforståelse, skalaer, rytmik, lyd og meget andet. Har du brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at tage kontakt til kontoret hos Musikundervisning.dk på mail kontakt@musikundervisning.dk eller telefon 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk