Fleksibel undervisning

Hos Musikundervisning.dk går vi op i at være fleksible og så vidt muligt imødekomme dine ønsker, behov og livssituation, så du kan fokusere på det vigtigste: musikken.


Derfor kan du både modtage din undervisning offline og online, du kan betale dine klippekort på én gang eller dele betalingen op i rater. Skulle det blive nødvendigt, har du mulighed for at få refunderet ubrugte klip på dit klippekort helt op til 2 år efter købsdatoen.

Klippekort til musik - den fleksible løsning

Når du køber musikundervisning gennem os, anbefaler vi, at du køber et klippekort, hvor hvert klip udløser én lektion. Du kan købe 5, 10 eller 20 klip ad gangen. Varigheden af lektionerne vælger du efter aftale med din underviser og vil typisk være 20, 30, 45 eller 60 minutter.

Fleksibel betaling

Når du køber et klippekort til musikundervisning, kan du vælge at betale hele beløbet med det samme, eller betale over tre rater uden ekstra omkostninger. Første rate med det samme og de følgende betales med 30 dages mellemrum. Læs mere om betaling her.


Fleksibel planlægning

Når du har købt dit klippekort, er du klar til at starte din musikalske rejse hos os! Du planlægger dine lektioner sammen med din musikunderviser. Nogle mødes på et fast tidspunkt hver eller hver anden uge og andre foretrækker, at det aftales fra gang til gang.

Det kan også være, at du i en ferieuge beslutter dig for at give den en skalle og intensivere undervisningen og bruge lidt ekstra klip. Det kan du aftale direkte med din underviser.


Læs mere om intensive forløb her

Fleksibel lokalitet

Via søgemaskinen kan du finde de undervisere, der passer bedst til dine ønsker i forhold til lokaliteten for din undervisning. Vi har undervisere, der tilbyder undervisning i egne studier og øvelokaler, hos dem selv, hos dig og/eller online gennem det indbyggede OnlineClassRoom, som du kan tilgå direkte via din elevprofil.

Ofte er der også stor fleksibilitet i forhold til tidspunktet på dagen og vi har undervisere, der tilbyder undervisning i hele tidsrummet fra kl. 07.00 om morgenen til kl. 22.00 om aftenen. Online undervisning kan også passe ekstra godt til den travle forælder, der gerne vil have lidt me-time om aftenen, når børnene er lagt i seng.


Læs mere om vores online musikundervisning her

Det betyder, at du altid har muligheden for at prioritere din musikalske udvikling. Du bestemmer, hvor og hvornår du ønsker at modtage undervisning. Endda kan du også aftale med din underviser at veksle mellem at mødes fysisk og online.

Fleksibel refundering

Du skal kunne drømme stort og med ro i maven vælge det store klippekort og samtidig vide at hvis du skulle få nogle klip i overskud, så behøver du ikke brænde inde med dem. Vi hjælper dig gerne med at få de ubrugte klip refunderet i helt op til to år efter købsdatoen.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at sende os en mail på [email protected]