OnlineClassRoom

Hos Musikundervisning.dk har vi udviklet vores helt eget OnlineClassRoom, som hverken kræver ekstra logins eller downloads af software for at bruge. Det hele foregår via vores platform og dine data bliver ikke delt med nogen tredjepart. Det gør det både nemt og sikkert at tilgå musikundervisning online uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen.

Sådan foregår det

Når du har aftalt med din underviser, at lektionen skal foregå online og lektionen er lagt i kalenderen, vil det stå på din lektionsoversigt inde på din elevprofil. Ud for lektionen vil der være et link, som du kan klikke på og så er du inde i vores OnlineClassRoom.

Linket er aktivt en time før, lektionen er sat til starte, så du har tid til at tjekke, at der er hul igennem. Når din lektion starter, mødes du og din musikunderviser i vinduet og undervisningen kan gå i gang.


Det eneste udstyr der kræves for at komme i gang med online undervisning, er en mikrofon og et webcam. Du kan sagtens starte med det, der er indbygget i din computer/tablet.

Funktioner i vores OnlineClassRoom

Inde i undervisnings vinduet er der mulighed for at justere lyd- og billedindstillinger, skifte mellem forskellige kameraer, optage video sektioner, dele filer, tegne på vores online whiteboard, spille på det virtuelle klaver og meget mere. Det er alt sammen funktioner, som understøtter læringen og giver en så fuldendt oplevelse, som muligt.


Hvis du optager en videosekvens i løbet af din undervisning, vil den automatisk blive gemt i filmappen på din profil. Optager du en udvalgt øvelse, kan du gå tilbage og gense den igen og igen. På din måde kan du få fuldt udbytte af din online musikundervisning.


Læs også: 6 fordele ved online musikundervisning du måske ikke havde tænkt over