Undervisere i Stemmetræning, Greve

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 270,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
stemmetræning

Stemmetræning i Greve med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at synge? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi stemmetræning i Greve til alle, uanset alder og niveau. Vores sangundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med sang og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har mange års erfaring med musik og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Stemmetræning i Greve, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din stemmetræning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din stemmetræning i Greve, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning, sæsonundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Stemmetræningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, online eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for stemmetræning i og omkring Greve.

Få op til 10 % rabat med klippekort

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10% på stemmetræning. Vores klippekort fås med klip til 10, 15 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 5, 7 og 10% rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Stemmetræning i Greve

Der er mange fordele ved undervisning i sang: Du lærer ikke bare at synge, men gør også noget godt for dit helbred! Gennem sang træner du både vejrtrækning og stemmebånd, og din blodcirkulation øges. Stemmetræning kan også være med til at udvikle og understøtte din øvrige stemmebrug - så hvis du taler meget på dit arbejde eller bare gerne vil have mere pondus og bedre artikulation, kan stemmetræning klart anbefales. Du kan også prøve undervisning i rap i Greve, hvor du vil kunne arbejde med artikulation og rytme for at styrke din musikalitet og stemmebrug.

Hvordan starter jeg?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med stemmetræning i Greve. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores sangundervisere i Greve ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Greve, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres sangundervisere i Greve?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte sangunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent stemmetræning i Greve gennem Musikundervisning.dk. Vil du se mere om den enkelte underviser, kan du gå ind på hans eller hendes undervisningsprofil, hvor du får en præsentation af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse om deres undervisningsstil, hvad andre elever har sagt om dem og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Hvordan foregår den første lektion?

Den første sangtime eller stemmetræning vil som oftest tage udgangspunkt i en sang, som enten du eller din sanglærer har valgt. På den måde kan din sanglærer danne sig et indtryk af hvilke områder, der skal arbejdes med rent sangteknisk, og hvilken genre, der passer til dig. I undervisningen vil du f.eks. kunne arbejde med krop og støtte, afspænding, indlevelse og udtryk, fraseringer og nye genrer.

Stemmen som værktøj

Stemmetræning foregår som eneundervisning og tilpasses brugerens niveau, færdigheder og gemyt. Undervisningen vil være målrettet mod at give brugeren kendskab til og færdigheder i at beherske stemmen som et værktøj i dagligdagen. Vi arbejder med basal kendskab til stemmens måde at arbejde på og kan kigge på eventuelle gener i den daglige stemmebrug.

 • Hæshed
 • Forhindringer i at trænge igennem
 • Opspændthed og træthed i stemmen
 • Utydeligt sprog
 • Introvert kommunikation
 • m.m
 • Hvad kan man opnå ved træning af stemmen?

 • Autoritet
 • Autencitet
 • Følelsen af en stemme der er fri og kan trænge igennem
 • Følelsen af at stå fast på sine ben og kunne præsentere et stykke arbejde
 • At kunne vende introvert til ekstrovert
 • Søger du undervisning i et bestemt instrument i Greve?

  Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Celloundervisning i Greve
  2. Guitarundervisning i Greve
  3. Ukuleleundervisning i Greve
  4. Trommeundervisning i Greve

  Kunne du tænke dig at blive sangunderviser i Greve?

  Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede sangundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv sangunderviser i din by.

  Ansøg her!

  Kontakt?

  Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gå til forside

  Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

  "Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle"

  5 ud af 5

  Daniel - Sangelev hos Musikundervisning

  Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder