Keyboardundervisning i Hellerup - musikundervisning.dk
Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Keyboardundervisning i Hellerup

Musikundervisning.dk tilbyder keyboardundervisning i Hellerup for alle aldre og niveauer. Find den rette keyboardlære her!

Keyboardundervisning i Hellerup

Hos Musikundervisning.dk har vi dygtige og kompetente keyboardundervisere, som står klar til at lære dig alt om keyboard. Du kan f.eks. lære at komponere din egen musik, spille efter noder eller bare lære at spille dine ynglingssange. Du vil blive taget igennem de forskellige teknikker, som det kræves for, at kunne spille keyboard. Fra starten kan der blive inddraget hørelære og musikteori i undervisningen, alt ud fra hvilket niveau eleven er på.

Et instrument med mange muligheder

Et keyboard er egentlig et instrument, hvor man har samlet alle elektroniske klaverer, orgler, synthesizere og lignende tangentinstrumenter. Den elektroniske musik har haft en eksplosiv udvikling de sidste 20 år. I dag udvikles en stor del af den musik man hører på keyboards. Mange keyboards fungerer også som et mobilt indspilningsstudie, hvor du kan komponere og producere din egen musik. Dette gør også keyboardet ideelt til fest arrangementer, da man ikke behøver andre instrumenter for at kunne skabe en fest. Hvis du har et ønske om at lave dit eget elektroniske musik via f.eks. Ableton Live, kan det være en god idé at få undervisning herom. Vi har et stort udvalg af undervisere, som giver undervisning i elektronisk musik.

Nem og fleksibel løsning

Som elev hos Musikundervisning.dk kan man starte, når man vil. Lektionerne aftales med underviser eller vores kontor. Der kan bookes alle de tider, som man har lyst til. Dvs. at man kan vælge at booke én lektion af gangen eller booke et helt forløb. Det er også muligt, at købe et klippekort og få rabat. Køber man 10, 20 eller 25 klip, vil man opnå 5, 8 eller 10 % i rabat på undervisningen. Priserne på klippekortet, kan man se på den enkelte undervisers profil ovenfor. Har man nogle spørgsmål, kan man altid kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail kontakt@musikundervisning.dk.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog