Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Sangundervisning i Hellerup

Undervisning i sang i Hellerup

Hvis du har et ønske om, at komme til at blive bedre til at synge, kan vi hos Musikundervisning.dk hjælpe dig. Vores undervisere har mange års erfaring med det at undervise, og har undervist alt fra børn og unge til voksne på alle niveauer. Undervisningen vil tage udgangspunkt i dig, dine ønsker og dine behov. Derved kan du nå dine mål og blive en dygtig sanger.
Som sanger er det fantastisk at kunne spille musik, til de sange man synger. Du kan f.eks. få klaverundervisning i Hellerup, og lære at spille og synge samtidig.

Sang er godt for dig og dit barn

Hjernens sprog- og musikcenter ligger side om side, og det er sandsynligvis en af grundene til, at sang og lytning til musik fremmer den sproglige udvikling. Gennem sang og musikalsk beskæftigelse udvikles barnets sprog og talestemme, og vejrtrækningen kommer under kontrol. I særlig grad vil børnesange, med enkel melodisk og rytmisk struktur, samt en enkel tekst, sammen med rim og remser, fremme præcisionen og udtryksfuldheden i barnets tale. Så hvis du ønsker undervisning til dig eller dit barn, så kontakt en af vores undervisere, og læs om dem, på ovenstående profiler.

Klippekort

Musikundervisning.dk har lanceret et nyt klippekortsystem, så du kan købe 10, 20 eller 25 lektioner hos vores undervisere, og derved få en rabat på 5 %, 8 % og 10 %. Klippene kan du bruge lige når du vil, og kombinere dem som du lyster. Så har du f.eks. 20 klip på 30 min. til en underviser, kan du komme til 20 lektioner af 30 min., eller du kan bruge 2 klip på en gang og dermed få 10 lektioner af 1 times varighed. Har du spørgsmål til ovenstående, er du mere end velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken