Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Babyrytmik i København

Babyrytmik hos musikundervisning.dk stimulerer din baby gennem musik og leg. Læs mere her!

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Babyrytmik i København

Hos Musikundervisning.dk udbyder vi babyrytmik til både solo- og holdundervisning, hvor børnene stimuleres gennem musik og leg, hvilket er en rigtig dejlig måde at være sammen på forælder og baby imellem. Vælger man holdundervisning vil der altid være maks omkring 6 deltagere med baby. Antal lektioner varierer fra underviser til underviser. Til undervisningen vil børnenes balance og motorik blive udviklet gennem babyrytmik, som altid foregår i hyggelige og trygge omgivelser i fællesskab med andre. Ønsker man undervisning i andre byer, tilbyder Musikundervisning.dk desuden:

Hvad indeholder undervisningen?

Undervisningen i babyrytmik bygges altid op om faste rammer i form af, at start og slut altid er ens, da det er bedst for børnene. Det er altid vigtigt, at det foregår på børnenes præmisser, så de ikke bliver overstimuleret. Selve undervisningen er forskellig fra underviser til underviser, men man kan altid finde en beskrivelse deraf på selve holdet eller underviseren ovenfor. Lektionerne kan f.eks. indeholde:

Hvad får forælder og baby ud af babyrytmik?

Babyrytmik gør rigtig meget for forældre og baby, både hver for sig og hinanden imellem. Først og fremmest skabes gode oplevelser og nærvær mellem forælder og baby, samtidig med at øvelser, lege mm. kan tages med hjem og blive brugt i hverdagen på f.eks. puslebordet. Desuden kan forældrene følge nøje med i deres egne og hinandens børns forskellige udvikling. Nogle forældre føler sig utryg ift. at skulle lave sjove lege og synge foran andre forældre, men her bliver der altid lagt vægt på, at vi gør det i fællesskab, så det føles mere naturligt. Har du har nogle spørgsmål til vores babyrytmikundervisning (solo eller hold) eller noget andet, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores underviser ovenfor gennem deres profil eller på det ønskede hold. Kontoret hos Musikundervisning.dk står også klar til at hjælpe på mail [email protected] eller tlf. 50 50 12 03.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog