Undervisere i Kontrabas, Kastrup

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 247,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Undervisning i kontrabas i Kastrup

Det skal være sjovt at spille musik! At lære at spille på et nyt instrument kræver utrolig meget arbejde og mange timers øvning. Uden sjov og leg kommer man ingen vegne. Det gælder både for øvede, men især også for begyndere. Vores undervisere lægger stor vægt på at bringe glæde og leg ind i undervisningen.
For nybegynderen vil der være stor fokus på, hurtigt at få lært noget der ”lyder af noget”. Noget der skaber spille-lyst og -glæde fra starten! Herefter vil der stille og roligt blive bygget mere og mere på undervisningen, i form af noder, teori og teknik. For den mere øvede elev, skal der selvfølgelig sættes krav om progression, og underviserne vil introducere gehørspil, improvisation og teori.

Kontrabassen

Kontrabassen er det største og dybest klingende instrument i hele strygerfamilien. Kontrabassen spilles enten stående eller siddende på en høj taburet. Foruden at lægge bunden i et symfoniorkester, er kontrabassen især kendt fra jazzmusikken, hvor den har en fremtrædende rolle. Man bruger enten en bue eller plukker strengene, når man spiller på kontrabassen.
Er du mere til at spille i et band frem for et orkester, er elbassen måske noget for dig. Musikundervisning.dk tilbyderbasundervisning i og omkring Kastrup for både nybegyndere og øvede.

Hvordan kommer jeg i gang?

For at komme i gang, skal du klikke ind på den underviser, som du ønsker at blive undervist af. På underviserens profil kan du sende en besked til ham eller hende, hvorefter du vil blive kontaktet, og du kan få svar på dine spørgsmål og en første lektion kan aftales. Herefter planlægger i jeres forløb, hvor det både er muligt at få en fast ugedag, eller blot løbende, alt efter hvad man ønsker. Har du brug for råd og vejledning, eller andre spørgsmål, kan du altid kontakt Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. .

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder