Klippekort til musikundervisning


klippekort-musikundervisningVed at købe et klippekort til Musikundervisning.dk har du masser af lektioner til, at lære at spille på et nyt instrument eller blive bedre til det du allerede spiller. Ved Musikundervisning.dk kan du komme godt i gang med musikundervisningen ved at købe et klippekort til undervisningslektioner.Musikundervisning er for alle

Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi musikundervisning til alle aldre og niveauer. Vores dygtige og professionelle undervisere har alle en musikalsk faglig baggrund og tilpasser undervisningen til dit niveau og behov. Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du selv bestemme hvornår du ønsker at få undervisning samt spare op til 20%.


Sådan gør du

  1. Find en underviser i nærheden af dig, som underviser i det instrument du ønsker at spille.

  2. Send en besked til underviseren, hvor du fortæller om dit ønske og niveau.

  3. Når underviseren har bekræftet at kunne hjælpe dig med dit ønske, kan du købe et klippekort på underviserens profil.

  4. Klippekortet bliver synligt på din profil under “Min konto“ og du kan fremover bruge et klip når du ønsker undervisning.Find din underviser her!Spar penge med et klippekort

Ved Musikundervisning.dk er vores mest populære booking af undervisning via vores klippekortsløsning. Her kan du spare op til 20 % på dine lektioner.


Se priserne for vores klippekort her:
Musikundervisning for alle

Vores højtkvalificerede undervisere er vant til at arbejde med både børn og voksne. Undervisningen skræddersyes til netop dit behov og kan finde sted på underviserens adresse, i et øvelokale eller på din adresse. Vi har ingen ventelister på Musikundervisning.dk, så du kan starte din musikundervisning allerede i morgen. Undervisningen er fleksibel og kan planlægges fra gang til gang eller efter en fast aftale med din underviser. Ved at købe et klippekort med henholdsvis 5, 10 eller 20 klip til Musikundervisning.dk sparer du op til 20% på undervisningen.

Start med at finde din underviser

Du finder din underviser her på siden ved at søge efter dit ønskede instrument og by. På den enkelte undervisers profil, kan du læse mere om deres baggrund, erfaring, genrekompetencer osv. samt købe et klippekort.

Klik her og find din underviser allerede i dag!


Find din underviser her!


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores undervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].