Priser

Hos Musikundervisning.dk er det muligt at få musikundervisning i flere forskellige formater. Her finder du en oversigt over de forskellige priser hos Musikundervisning.dkKlippekort

Ved Musikundervisning.dk er vores mest populære booking af undervisning via vores klippekortsløsning. Her kan man spare op til 10 % på lektioner.


Se priserne for vores klippekort her:

Pris for musikundervisningSæsonundervisning / Sæsonforløb

Med et sæsonforløb har du mulighed for at købe en fastlagt undervisningsrække til en billigere pris. Et sæsonforløb består af minimum 12 lektioner, som er planlagt af elev og underviser, og du sparer 15 % sammenlignet med almindelig soloundervisning.


Se priserne for sæsonundervisning her:

Pris for musikundervisning


Soloundervisning

Ved Musikundervisning.dk kan du selv vælge, hvornår du vil have undervisning, og du kan vælge lektioner af forskellig varighed. Du bestemmer, om du vil undervises i 30, 45 eller 60 minutter ad gangen, når du vælger soloundervisning.


Se priserne for soloundervisning her:

Pris for musikundervisning


Start med at finde din underviser i dag

Du finder en underviser her på siden ved at søge på dit ønskede instrument og din by. I oversigten over undervisere kan du se, hvem der tilbyder sæsonundervisning, og når du klikker ind på den enkelte undervisers profil, kan du læse mere om deres baggrund, erfaring, genrekompetencer osv.

Klik her og find din underviser allerede i dag!


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores undervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler