Løsninger og priser

Løsninger og priser

Hos Musikundervisning.dk er det muligt at få musikundervisning, hvad end du ønsker én, to, fem eller tyve lektioner. Nedenfor kan du se de forskellige løsninger, og dermed finde den løsning som passer bedst til dig.Gang-til-gang undervisning

Med gang-til-gang undervisning kan du selv vælge, hvornår du vil have undervisning, og du kan vælge lektioner af forskellig varighed. Du bestemmer, om du vil undervises i 30, 45 eller 60 minutter og du har altid mulighed for at skifte underviser.


Priser på gang-til-gang
Klippekort

Vores mest populære booking af undervisning sker via vores klippekortsløsning. Her kan du spare op til 20 % på på din musikundervisning. Klippekort købes med klip til brug ved én specifik valgt underviser


Priser på klippekort
Faste forløb

Med et fast forløb har du mulighed for, at planlægge al undervisning fremad ved, at købe en fastlagt undervisningsrække til en billigere pris. Et fast forløb består af minimum 15 lektioner, som er planlagt af elev og en specifik underviser. Prisen på et fast forløb er bestemt ud fra underviserens pris, hvoraf du sparer 20 % sammenlignet med gang-til-gang undervisning. Med et fast forløb afholdes alle lektioner med samme underviser.


Priser på faste forløb


Start med at finde din underviser i dag

Du finder en underviser her på siden ved at søge på dit ønskede instrument og din by. I oversigten over undervisere kan du se, hvem der tilbyder sæsonundervisning, og når du klikker ind på den enkelte undervisers profil, kan du læse mere om deres baggrund, erfaring, genrekompetencer osv.

Klik her og find din underviser allerede i dag!


Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores undervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].