Kirstine L. S.

Certificeret underviser i: Blokfløjte, Hørelære

Certificeret underviser i: Blokfløjte, Hørelære


Fra 227,81 - 253,13 kr pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

I øvelokale
2400 København NV

Om Kirstine L. S.

Kirstine Lindemann er en erfaren musikunderviser med baggrund i bl.a. ny kompositionsmusik, barokmusik, musikteater og nordisk folkemusik. Hun er udøvende blokfløjtenist og fysisk performer i ind- og udland og er aktiv som underviser i blokfløjte, hørelære og sang, spil og bevægelse.

I Kirstines undervisning kan man møde blokfløjten i hele dens vidtgrenede familie fra den almindeligt kendte sopranblokfløjte over renæssanceinstrumenter og folkefløjter til moderne blokfløjter i to meters størrelse. Kirstine underviser i alle genrerne i blokfløjtens historie, også folkemusik og den nye, klassiske musik, hvor der ofte arbejdes med udvidede spilleteknikker og grafisk notation.
Hendes undervisning er inspireret af bevægelsesfilosofien Alexanderteknik, hvilket betyder, at der fokuseres på samklangen mellem krop og instrument og den fysiske udfoldelse.

Kroppen er også en vigtig medspiller i arbejdet med hørelære. Her bruger Kirstine bevægelsen og sanserne til at få de teoretiske begreber ind under huden, så musikkens logik kan mærkes og opleves fysisk på egen krop.

Kirstine har erfaring med at undervise både børn og voksne. Kirstine arbejder ud fra et repertoire af øvelser og musik, der er udviklet ved egen undervisningsvirksomhed og som tilpasses og udvikles i undervisningen af den enkelte elev. Udgangspunktet er altid elevens egne ønsker og behov.

Bag sig har hun pladen 'Sees' med gruppen Wind on Wind, der beskæftiger sig med finsk folkemusik og improvisation. Hun har turneret som fysisk performer i forskellige musikteaterproduktioner for både børn og voksne og spiller i den Amsterdam-baserede renæssancekvartet Consort Lagrime. Hun er uddannet blokfløjtenist fra Syddansk Musikkonservatorium og Conservatorium van Amsterdam og har desuden fordybet sig i den finske folkemusik ved Sibelius Akademiet i Finland.

Obs: Kirstine underviser 45- eller 60 min. lektioner, hovedsageligt om mandagen.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Kirstine L. S.

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Ida E.
Kirstine er en fantastisk lærer som med en meget empatisk coachingstil samtidig som hun får en at gå stærkt fremad. Hun har en utrolig evne at finde lige de rette øvelser for at skubbe udviklingen i den rigtige retning. Det er en fornøjelse hver gang man måske haft en dårlig dag eller syns man ikke lykkes tag hul på en sang at Kristine alligevel får en at overgå sine egne forventninger.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Kirstine's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler