Undervisere i Saxofon, Trustrup

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Saxofonundervisning i Trustrup

Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi lige nu saxofonundervisning i Trustrup, hos certificerede og dygtige undervisere. I undervisningen vil der bl.a. være plads til leg og improvisation, men der vil også blive sat et skarpt lys på den tekniske kunnen. En vigtig del af at udvikle sit spil er skalaer, vejrtrækning, kropsholdning osv. Disse ting vil derfor blive grundigt gennemgået. Undervisningen vil desuden tage udgangspunkt i elevens nuværende niveau, ambitioner og ønsker. Vores undervisere har mange års erfaring med at undervise, og har undervist elever fra 10 år og opefter.

Træblæserfamilien

Saxofonen er et instrument i træblæserfamilien, selvom den normalt er lavet af messing. Grunden til at saxofonen er kategoriseret som en træblæser er, at saxofonbladet typisk er lavet af træ. Uden et saxofonblad kan man ikke få lyd ud af instrumentet. De mest almindelige typer saxofon er sopran-, alt-, tenor- og barytonsaxofoner. Saxofonen bruges i de fleste genrer, men er mest kendt for sin rolle i jazz. Den bruges ofte som solo- og improviserende instrument, men bliver også brugt i klassisk musik, og den regnes for et vigtigt instrument inden for den nyere kompositionsmusik. Saxofonen er desuden kendt fra pophits som Mr. Saxobeat. Derudover er saxofonen en integreret del af det danske pop-rock-orkester Moonjam. Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi også undervisning i messingblæsere, af dygtige og erfarne undervisere. Du kan modtage trompetundervisning i Trustrup.

Hvor foregår undervisningen og hvad koster den?

Hos Musikundervisning.dk er der ingen ventelister eller sæsonundervisning. Det betyder at du kan starte lige når du vil. Lektionerne har en varighed på 30, 45 eller 60 min., og du kan bestille alt fra én lektion til et helt forløb med vores undervisere. Som regel foregår undervisningen hjemme hos underviseren eller i et øvelokale. Ønsker eleven hjemmeundervisning, kan dette i nogle tilfælde aftales med underviseren. Prisen for undervisningen kan ses under de enkelte underviseres profiler ovenfor. Ønskes der et længere forløb med 10, 15 eller 20 lektioner, anbefaler vi at man køber et klippekort, som giver mængderabat med helt op til 10 %. Har du spørgsmål til ovenstående, står Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Celloundervisning i Trustrup
  2. Klaverundervisning i Trustrup
  3. Guitarundervisning i Trustrup
  4. Ukuleleundervisning i Trustrup

Har du spørgsmål?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Sjovt og lærerigt hos Christian på SAX"

5 ud af 5

Michael - Elev hos Musikundervisning

Vil du være underviser ved Musikundervisning.dk?

Vi leder hele tiden efter kvalificerede musikundervisere til Musikundervisning.dk

Ansøg her!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder