For virksomheder Partnerskaber og samarbejder

Hos Musikundervisning.dk lever og ånder vi for at gøre privat musikundervisning tilgængeligt for så mange som muligt. Vi sætter en ære i at være proaktive og opsøgende for at nå disse mål.

Vi tror på at resultater opnås bedst sammen med andre, som deler sunde, gode visioner og værdier. Vi udvikler partnerskaber som bygger på vores troværdige platform og værdier. 

Vi indgår gerne partnerskaber der falder indenfor vores overordnede vision om at skabe mere musik i verden og som giver fordele til vores elever og undervisere samt bidrager til tryghed og fleksiblitet indenfor musikundervisning. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi evt. kan hjælpe hinanden.

 

Herunder kan du se et udsnit af nogle af vores gode samarbejdspartnere:

 

Low-fi gør det muligt for folk at opleve livemusik på en meningsfuld måde. De opnås ved at hjælpe artister, værter og gæster med at finde hinanden og sammen skabe unikke, intime musikoplevelser. Da mange musikundervisere også har deres virke om udøvende musikere er vi glade for at samarbejde med low-fi om at give musikudøvere og undervisere mulighed for at udføre koncerter i unikke rammer - til gavn for både dem selv, publikum og musikkulturen generelt.

 

Juicebox er en platform der formidler adgang til lydstudier i hele landet. Det er en perfekt måde at finde et lydstudie til at indspille, producere og øve musik i. Vi er glade for at samarbejde med juicebox om fordele for elever og undervisere som styrker deres mulighed for at dyrke passionen for musik endnu mere.

 

Openhagens vision er at bringe mere musik og fredfyldthed ind i folks liv og hjem. Deres smukke og funktionelle design inviterer til, at instrumenter bliver en integreret del af hjemmets indretning. Navnet Openhagen ærer deres danske ophav og byen København, hvor deres designidéer og indentitet bliver skabt. Vi er glade for at samarbejde med Openhagen om at give elever og undervisere, mulighed for smukke og funktionelle produkter som motiverer til mere musik.

 

Bandlokaler udbyder kvalitetslokaler til brug for musikudøvelse. Vi er stolte af at samarbejde med Bandlokaler.dk om at give vores elever og undervisere de helt optimale rammer for læring, kreativitet og udfoldelse.

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Optional
Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik