For virksomheder Teambuilding

Teambuilding med Musikundervisning

Har du et ønske om at styrke dine medarbejderes relation samtidig med at give jer alle mere musik i hverdagen? Ønsker du teambuilding aktiviteter der skiller sig ud fra normalen, hvor dine medarbejdere skal arbejde med deres comfort zone? Så skal du vælge musikalsk teambuilding fra Musikundervisning.dk

 

Teambuilding kan være med til at højne fællesskabet og arbejdsmiljøet i jeres virksomhed, hvilket i sidste ende kan være med til at højne effektiviteten. For Musikundervisning.dk er det vigtigt, at der er fokus på en legende tilgang med fokus på kommunikation og samarbejde. 

Vores teambuilding arrangementer er for alle niveauer og er uafhængige af, om dine medarbejdere har nogen form for musikalsk baggrund. Det vigtigste er, at man tilgår musikalsk teambuilding med et åbent sind og er klar på at lære. 
 

I samarbejde med Musikundervisning.dk kan jeres ønske let og enkelt blive til virkelighed - til gavn for alle medarbejdere. Vi er landsdækkende og tilbyder bl.a.
 

  • En uforpligtende samtale om jeres behov, ønsker og forventninger til musikken og underviseren.

  • En musikunderviser der planlægger forløbet i samarbejde med jer, så I kan komme med de ønsker og inputs I måtte have. Således passer undervisningen og/eller forløbet præcist til jer og jeres ønsker.

  • Rådgivning og administration fx hvis der i tilfælde af sygdom skal findes andre undervisere.

  • Håndtering af alle økonomiske forhold.

Hos musikundervisning har vi høj faglighed, tryghed og kvalitet som vores kerneværdier, hvilket afspejles på en lang række tiltag. Bl.a har vi overenskomst med Dansk Musiker Forbund, gode samarbejdspartnere og vi indhenter altid børne- og straffeattester på alle vores undervisere.


Eksempel på teambuilding med underviseren Anders

En række studier indikerer, at korsang/deltagelse i sangfællesskaber helt overordnet højner livskvaliteten.

 

Anders tilbyder eksempelvis syng-sammen-workshoppen “Alle kan synge”, hvor fokus er glæde, sammenhold, fælles læring og ikke mindst at have det sjovt! Det er teambuilding med musikken, sangen og en fælles stemme i centrum. 

 

Workshoppen tager udgangspunkt i en let tilgængelig sang eventuelt med flere stemmer. Fokus er glæde og fællesskab udmøntet i en ”aha-oplevelse” af,  hvad stemmen kan sammen med andre. Alle kan synge – og det kræver absolut ikke erfaring at være med! Vil du høre mere om workshoppen med Anders? Ring mig op!

 

Flere forskningsprojekter har påvist, at hjernen også frigiver oxytocin når vi synger. Det særligt interessante er, at mængden af hormonet er højere, når vi synger sammen med andre, end når vi synger alene, og at sangere, som synger, fordi de nyder aktiviteten, har betydeligt højere oxytocinniveauer end sangere, som synger med fokus på præstationen. Med andre ord: Hjernens belønningssystem præmierer os for at synge sammen med andre – En aktivitet der styrker og synkroniserer os som gruppe.

 

Anders er bl.a. uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og arbejder i ind- og udland med musik og undervisning Udover at være underviser hos Musikundervisning.dk, vandt han i 2016 Dansk Pop Talent med sin egen musik og er en del af den elektroniske vokalgruppe "Postyr" som er anerkendt i Europa, USA og Asien.

 

Du kan læse mere om teambuilding med Anders og finde praktisk information her

 

 

 

 

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Optional
Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik