For virksomheder Workshops

Søger du en workshop i forbindelse med et firmaevent, julefrokost, sommerfest, fredagsbar,  strategi- og seminardage eller som et opløftende input en tirsdag formiddag?

 

Måske ønsker du som leder, at dine medarbejdere oparbejder færdigheder indenfor f.eks. samarbejde, kommunikation og præsentationsteknik? Her kan en workshop med musikundervisning hjælpe dig og dine medarbejdere.

 

Eksempel på workshop med rapperen Pede B

Deltagerne får kendskab til teknikken bag freestyle-rap og samtidig mulighed for at prøve kræfter med disciplinen gennem øvelser udført i grupper. Disse øvelser stimulerer deltagernes ordforråd og giver et anderledes billede af anvendelsesmuligheder for det danske sprog. Gruppeøvelserne er meget inkluderende og lægger vægt på, at alle bidrager og deltager i opgaverne. Desuden opfordres deltagerne via øvelserne til at prøve kræfter med tekstskrivning efterfølgende - både inden for rap og andre discipliner.

 

Freestyle-workshoppen er delt op i to dele. I den første del beskriver Pede B, hvorfor han selv blev draget af disciplinen, og hvordan man som rapper skal tænke, når man skal improvisere lynhurtigt. Han giver en række konkrete værktøjer, der kan bruges både til regulær freestyle, eller når man skriver tekster i al almindelighed. Desuden giver Pede B en række eksempler på freestyle efter input fra publikum.

 

Rapperen Pede B er den eneste, der har vundet konkurrencen MCs Fight Night hele tre gange og har desuden brugt freestyle-rap som en del af sine live-koncerter de sidste 10 år. Han trak sig tilbage fra MCs Fight Night i 2009. Pede B har desuden optrådt fem år i træk på koncertturneen Grøn Koncert med freestylerap og var i 2015 med bandet TV-2 på tour for at freestyle på to af deres numre. 

 

 

Musik er skønt, sundt, sjovt og stimulerende for alle aldre - det er videnskabeligt bevist.

Uanset om du er på udkig efter en korleder, en rapper eller en danseinstruktør så kan musikundervisning få medarbejdere og kollegaer ud af jeres comfort zone, og give jer en oplevelse, som kan styrke mental sundhed, trivsel og sammenhold, når I sammen opnår en følelse af samhørighed gennem musikken.  

 

I samarbejde med Musikundervisning.dk kan det let og enkelt blive til virkelighed. Vi er landsdækkende, og tilbyder bl.a.:

 

  • Workshops for alle typer og antal deltagere inden for en bred vifte af musikundervisning

  • En uforpligtende samtale om jeres behov, ønsker og forventninger til musikken og underviseren

  • En musikunderviser der planlægger forløbet i samarbejde med jer, så I kan komme med de ønsker og inputs I måtte have. Således passer undervisningen og/eller forløbet præcist til jer og jeres ønsker.

Som virksomhed eller firma har I måske flere spørgsmål ift. at bestille en musikunderviser til et arrangement, event, eller workshop. Det kunne typisk være spørgsmål som: 

  • Hvad indeholder en musikalsk workshop?

  • Hvor kan jeg finde en musikunderviser til min virksomhed?

  • Hvordan kan musikundervisning bidrage til min/vores virksomhed?

Musik er ikke bare sjovt og inspirerende. Det styrker i høj grad engagement, fællesskabsfølelse og er en investering i medarbejdere og kollegaer.

Musik og musikudøvelse åbner op for nye tankemønstre, muligheder og innovation.

Vi står altid klar til at rådgive jer for at finde netop det i søger og vi sikrer altid at I får den underviser der passer til netop jeres virksomhed og behov.

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Optional
Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik