Workshops

Søger du en musikalsk workshop i forbindelse med et firma event, julefrokost, sommerfest, fredagsbar,  strategi- og seminardage eller som et opløftende input en tirsdag formiddag?

Måske ønsker du som leder, at dine medarbejdere oparbejder færdigheder indenfor f.eks. samarbejde, kommunikation og præsentationsteknik? Her kan en workshop med musikundervisning hjælpe dig og dine medarbejdere.

Musik er skønt, sundt, sjovt og stimulerende for alle aldre - det er videnskabeligt bevist.

Uanset om du er på udkig efter en korleder, en rapper eller en danseinstruktør så kan musikundervisning få medarbejdere og kollegaer ud af jeres comfort zone, og give jer en oplevelse, som kan styrke mental sundhed, trivsel og sammenhold, når I sammen opnår en følelse af samhørighed gennem musikken.  

I samarbejde med Musikundervisning.dk kan det let og enkelt blive til virkelighed. Vi er landsdækkende, og tilbyder bl.a.

  • Workshops for alle typer og antal deltagere inden for en bred vifte af musikundervisning

  • En uforpligtende samtale om jeres behov, ønsker og forventninger til musikken og underviseren

  • En musikunderviser der planlægger forløbet i samarbejde med jer, så I kan komme med de ønsker og inputs I måtte have. Således passer undervisningen og/eller forløbet præcist til jer og jeres ønsker.

Som virksomhed eller firma har I måske flere spørgsmål ift. at bestille en musikunderviser til et arrangement, event, eller workshop. Det kunne typisk være spørgsmål som: 

  • Hvad indeholder en musikalsk workshop?

  • Hvor kan jeg finde en musikunderviser til min virksomhed?

  • Hvordan kan musikundervisning bidrage til min/vores virksomhed?

Musik er ikke bare sjovt og inspirerende. Det styrker i høj grad engagement, fællesskabsfølelse og er en investering i medarbejdere og kollegaer.

Musik og musikudøvelse åbner op for nye tankemønstre, muligheder og innovation. 

Hos Musikundervisning.dk har vi høj faglighed, tryghed og kvalitet som vores kerneværdier, hvilket afspejles på en lang række tiltag. Bl.a har vi overenskomst med Dansk Musiker Forbund, gode samarbejdspartnere og vi indhenter altid børne- og straffeattester på alle vores undervisere.

Vi står altid klar til at rådgive jer for at finde netop det i søger og vi sikrer altid at I får den underviser der passer til netop jeres virksomhed og behov.

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak