Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Lad os finde en underviser til dig

Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tak for din besked, vi kontakter dig hurtigst muligt.

Trompetundervisning i Aarhus

Musikundervisning.dk tilbyder trompetundervisning i Aarhus. Vores undervisere er fleksible, så det er eleven, som bestemmer tider og sted for undervisningen. Undervisningen vil blive tilpasset den enkelte elevs ønsker, niveau og mål. Vi har sikret os at vores undervisere er kvalificerede, og både har musikalsk og undervisnings erfaring og/eller uddannelse. Trompeten er et instrument, som i begyndelsen kan være en smule svær at lære. Allerede fra første lektion, vil Musikundervisning.dk’s undervisere give dig nogle redskaber og teknikker, som du kan arbejde videre med derhjemme.

Forskellen på trompet og cornet

Mange af vores undervisere hos Musikundervisning.dk, underviser både i trompet og cornet, og de to instrumenter forveksles ofte med hinanden. De ligner da også hinanden, men cornetten er mere kompakt, og lyder anderledes. Trompeten spiller en smule skarpere end cornetten, som har en blødere lyd. Udover disse få ting, er instrumenterne næsten identiske. De har den samme rørlængde og således også den samme tonehøjde, så musik, der er skrevet til trompet eller cornet, kan spilles af begge.
Hvis du har nogle spørgsmål til selve undervisningen eller noget andet, så kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Blæsere

Blæseinstrumenter opdeles i messingblæsere og træblæsere. Fælles for dem er, at musikeren puster i instrumentet for at frembringe en luftstrøm. Luftstrømmen sættes i svingninger, og svingningerne forstærkes af instrumentet og opfattes som lyd. Messingblæsere er blæseinstrumenter af messing, hvor musikeren selv sætter luften i svingninger, inden den sendes ind i instrumentet. Træblæsere er blæseinstrumenter, som traditionelt er lavet af træ. Tonerne frembringes af et eller to blade, der sættes i svingninger, og som forplanter sig til selve instrumentet og frembringer lyden. Bladene er lavet af planter som f.eks. bambus. Ud over trompet, tilbyder Musikundervisning.dk også:

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler