Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Saxofonundervisning i Aalborg

Musikundervisning.dk tilbyder lige nu saxofonundervisning i Aalborg, hos certificerede og dygtige undervisere. I undervisningen vil der være plads til leg og improvisation, men der vil også blive sat skarpt lys på rent teknisk kunnen. Skalaer, vejrtrækning, kropsholdning osv. er en vigtig del af at udvikle sit spil, og vil derfor blive grundigt gennemgået. Undervisningen vil desuden tage udgangspunkt i elevens nuværende niveau, ambitioner og ønsker. Vores undervisere har mange års erfaring med at undervise, og har haft elever fra 10 år og opefter.
Vi har mange dygtige musikundervisere i Aalborg, som kan undervise i mange instrumenter, udover saxofon, de kan blandt andet tilbyde:

Musik i Aalborg

Musik fylder meget i Aalborg. Her findes mange spillesteder, med mange år på bagen. Skråen i Nordkraft er et af de ældste og afholder i omegnen af 300 koncerter årligt, både indendørs og udendørs. Kendte som ukendte musikere spiller hver uge på Aalborgs mange spillesteder, og fylder byen med musik og inspiration. Så ønsker du at blive en del af musikken, er Musikundervisning.dk det rette sted.

Har du spørgsmål?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Sjovt og lærerigt hos Christian på SAX"

5 ud af 5

Michael - Elev hos Musikundervisning

Vil du være underviser ved Musikundervisning.dk?

Vi leder hele tiden efter kvalificerede musikundervisere til Musikundervisning.dk

Ansøg her!

Undervisningstider, steder og priser

Hos Musikundervisning.dk er der ingen sæsonundervisning eller ventelister, hvilket betyder at du kan starte lige når du vil. Lektionerne har en varighed på 30/45/60 min. Du kan bestille alt fra én lektion til et helt forløb med vores undervisere. Undervisningen foregår som regel hjemme hos underviseren eller i et øvelokale. Ønsker eleven hjemmeundervisning, kan dette i nogle tilfælde aftales med underviseren. Prisen for undervisningen kan ses under de enkelte underviseres profiler ovenfor. Ønskes der et længere forløb med 10 eller flere lektioner, anbefaler vi at man køber et klippekort, som giver mængderabat. Hvis du har nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder