Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Logicundervisning i Aarhus

billede af musikproduktion med Logic Pro

Undervisning i Logic Pro i Aarhus

Logic Pro X er den mest avancerede version af Logic Pro til dato. Den har fået en ny brugergrænseflade, som er fremstillet til professionelle, hvor der er tilføjet nye kreative værktøjer til musikere, samt en udvidet samling af instrumenter og effekter.

Bliv bedre

Er du begynder i Logic, eller har du arbejdet med det før og har et projekt, hvor du mangler vejledning til at gøre det færdig, kan vores undervisere hjælpe dig og gøre dig bedre. Underviseren kan også fungere som sparringspartner, hvor du kan komme med dine egne produktioner og få input til, hvad du kan gøre bedre eller anderledes.

Fleksible løsninger hos Musikundervisning.dk!

Hos Musikundervisning.dk har vi flere forskellige løsninger inden for musikundervisning. Det er muligt at modtage duoundervisning eller fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad der passer underviser og elev. Du kan se underviserens undervisningssteder på deres profiler ovenfor. Der er altså rig mulighed for skræddersy et undervisningsforløb til dine behov og ambitioner.

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Celloundervisning
  2. Klaverundervisning
  3. Guitarundervisning
  4. Ukuleleundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Super underviser, vores søn går til bas hos Kaare, og det er han super glad for"

5 ud af 5

Lars Alstrøm - Far til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk