Undervisere i Ukulele, Charlottenlund

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Ukuleleundervisning i Charlottenlund med Musikundervisning.dk

Kunne du tænke dig at lære eller bare blive endnu bedre til at spille ukulele? Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi ukuleleundervisning i Charlottenlund til alle, uanset alder og niveau. Vores ukuleleundervisere er yderst kompetente og har flere års erfaring med musik og undervisning - dermed er du sikret et professionelt og udbytterigt undervisningsforløb. Alle vores undervisere er certificerede, hvilket vil sige, at de har mange års erfaring med musik og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest.

Ukuleleundervisning i Charlottenlund, når det passer dig

Hos Musikundervisning.dk skræddersyer vi din ukuleleundervisning til dine behov og ambitioner. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din ukuleleundervisning i Charlottenlund, lige når det passer dig, året rundt. Vores dygtige undervisere tilbyder både duoundervisning, sæsonundervisning og fleksibel soloundervisning, som planlægges fra gang til gang. Undervisningen kan enten foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved dig - alt efter, hvad der passer dig og din underviser.

Gå ind på underviserprofilerne ovenfor for at se, hvilke løsninger, der findes inden for ukuleleundervisning i og omkring Charlottenlund.

Få op til 10 % rabat på ukuleleundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10 % på ukuleleundervisning. Vores klippekort fås med klip til 10, 15 eller 20 lektioner og giver henholdsvis 5, 7 og 10 % rabat på din undervisning - så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi klart, at du anskaffer dig et klippekort.

Kontakt os på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected] for mere information om priser og rabatmuligheder.

Ukuleleundervisning i Charlottenlund

Ukulelen er et hawaiiansk strengeinstrument, som oprindeligt stammer fra Portugal, hvor det blev skabt med inspiration fra portugisiske instrumenter. Ukulelen har 4 strenge, men findes i forskellige størrelser og kan stemmes forskelligt. Lyden er unik og har særegne akkorder. Instrumentets størrelse gør det nemt at transportere og nemmere at lære at spille på set i forhold til en almindelig guitar. I undervisningen vil du lære noder og teori samt specielle teknikker og øvelser til at forbedre rytmik og koordination. Undervisningen tager altid udgangspunkt i dig: Sammen med din ukuleleunderviser planlægger du i løbet af den første lektion et specifikt undervisningsforløb ud fra dine ønsker, dit niveau og mål.

Hvordan kommer jeg i gang med ukuleleundervisning?

Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med ukuleleundervisning i Charlottenlund. Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager underviseren og Musikundervisning.dk kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores ukuleleundervisere i Charlottenlund ovenfor eller søge efter en underviser via vores søgefunktion øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at snævre dit geografiske område ind - eller søge efter undervisere i Charlottenlund, der underviser i et andet instrument.

Hvem er jeres ukuleleundervisere i Charlottenlund?

På underviserprofilerne ovenfor kan du læse om den enkelte ukuleleunderviser. Fælles for underviserne er, at de er certificerede og dermed har mange års erfaring med musik og/eller er uddannede musiklærere. På den måde er du altid garanteret kompetent ukuleleundervisning i Charlottenlund gennem Musikundervisning.dk. På underviserprofilerne finder du en præsentation af den enkelte ukuleleunderviser, herunder en beskrivelse af deres musikalske baggrund og en oversigt over de instrumenter, de underviser i. Du kan også læse andre ukuleleelevers anbefalinger af underviseren og finde svar på diverse praktiske spørgsmål om priser og geografiske undervisningsområder.

Skal jeg have min egen ukulele?

Vi anbefaler altid, at du har din egen ukulele, når du går til ukuleleundervisning. På den måde har du mulighed for at øve dig imellem lektionerne. Hvis du er nybegynder, kan det dog være en god idé at vente med at købe en ukulele til efter et par lektioner, så du er sikker på, at ukulelen er det rigtige instrument for dig. Du kan både købe og leje ukuleler i Charlottenlund. Er du i tvivl om, hvilken ukulele du skal vælge, kan du altid kontakte din underviser eller Musikundervisning.dk - vi hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste løsning for dig.

Kendte sange, du kan spille på ukulele

Vi har her samlet nogle bud på kendte danske og udenlandske sange, hvor ukulelen har sin faste plads:

 1. Train - Hey, Soul Sister
 2. Jason Mraz - I'm yours
 3. Travie McCoy - Billionaire Feat Bruno Mars
 4. Nice little penguins - Flying

FAQ


 • 1. Hvordan kommer jeg i gang?
 • 2. Binder man sig ved køb og oprettelse?
 • 3. Hvorfor er der forskel på priserne?
 • 4. Typer af undervisning
 • 5. Lån og leje af instrument?
 • 6. Begynder eller øvet?
 • 7. Børn
 • 8. Seniorer

1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

4. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

5. Lån og leje af instrument?

Det er ikke muligt at leje eller låne instrumenter hos musikundervisning.dk, men visse undervisere kan være behjælpelige i den sammenhæng. Det vil typisk fremgå af deres underviserprofil.

6. Begynder eller øvet?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til en optagelsesprøve, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

7. Børn

Vores undervisere er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

8. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft et instrument i hånden, og har du lyst til genopfriske glæden ved at spille? Lige meget hvilke forudsætninger, du har, kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Søger du undervisning i et bestemt instrument i Charlottenlund?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

 1. Guitarundervisning i Charlottenlund
 2. Klaverundervisning i Charlottenlund
 3. Basundervisning i Charlottenlund
 4. Sangundervisning i Charlottenlund

Kunne du tænke dig at blive ukuleleunderviser i Charlottenlund?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede ukuleleundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv ukuleleunderviser i din by.

Ansøg her!

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser eller hjælpe dig med at finde frem til, hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter får ukuleleundervisning af Anastasia. Hun er god til at give en grundlæggende forståelse af instrumentet og udfordrer min datter til at spille på en god og pædagogisk måde, så hun hele tiden lærer mere"

5 ud af 5

Bodil - Mor til elev hos Musikundervisning

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder