Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Violinunderviser i Frederikshavn

Ønsker du at blive violinunderviser i Frederikshavn? Musikundervisning.dk søger kvalificerede og erfarne violinundervisere i Frederikshavn. Læs mere om samarbejdet her!

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Lav det du elsker - Bliv violinunderviser i Frederikshavn

Brænder du for at undervise i violin? Er du træt af at lave administrativt arbejde? Eller ved du måske ikke hvordan man promoverer sig selv? Så er Musikundervisning.dk det rette sted. Tjek os ud og bliv vores nye violinunderviser i Frederikshavn! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning, og det gælder både for elever og undervisere - derved håber vi at kunne skabe mere musik i Danmark.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en privat musikskole, som har samlingspunktet på en hjemmeside. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele landet, men vi mangler flere - og derfor skal vi bruge violinundervisere i Frederikshavn! Som kvalificeret og erfaren musikunderviser kan du blive ansat som musiklærer i Frederikshavn. Vi tilbyder både solo-, hold- og sæsonforløb, så det giver rig mulighed for fleksible løsninger.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Ønsker du mere info? Læse her mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog