Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Sangunderviser i Frederikshavn

Bliv sangunderviser i Frederikshavn! Musikundervisning.dk søger kvalificerede og erfarne sangundervisere i Frederikshavn. Læs mere om samarbejdet her!

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Bliv sangunderviser i Frederikshavn!

Elsker du for at undervise i sang? Men er du træt af at bruge din tid på administrativt arbejde? Eller har du måske ikke helt styr på promotion? Så er Musikundervisning.dk det rette sted - vi søger nemlig nye sanglærer i Frederikshavn! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning, både for elever og undervisere, så vi kan få mere musik i Danmark.

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en hjemmeside, hvor vi har musikundervisere tilknyttet fra hele Danmark. Vores mission er at få mere musik, og netop derfor skal vi bruge sangundervisere i Frederikshavn! Som kvalificeret og erfaren musikunderviser kan du blive ansat som musiklærer hos Musikundervisning.dk. Vi tilbyder forskellige former for musikundervisning, og der er derfor rig mulighed for fleksible løsninger.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Mangler du flere information før du vil søge? Så kan du her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog