Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Klaverundervisning i Frederikshavn

Musikundervisning.dk søger dygtige og erfarne klaverundervisere i Hirtshals. Vi skaber de bedste rammer for underviser og elev. Læs mere her!

Bliv klaverunderviser i Frederikshavn - er du den rette kandidat?

Brænder du for at undervise i klaver? Og er du træt af at foretage administrativt arbejde? Eller ved du måske ikke helt hvordan man promoverer sig selv? Så tjek Musikundervisning.dk ud og bliv vores nye musiklærer! Vi har de bedste rammer for privat musikundervisning for både elever og undervisere, så vi kan skabe mere musik i Danmark, hvilket er vores store mission!

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunktet på en hjemmeside. Vi har musikundervisere rundt omkring i hele Danmark, og vores mission er at få mere musik! Derfor skal vi bruge flere klaverundervisere i Frederikshavn!
Som uddannet og erfaren musikunderviser kan du blive ansat som klaverlærer i Frederikshavn. Vi tilbyder både solo-, hold- og sæsonforløb, så vi giver mulighed for fleksible løsninger.

Du kan her læse mere om at blive musikunderviser ved Musikundervisning.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til samarbejdet, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog