Undervisere i Kontrabas, Hornbæk

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Hornbæk havnefest

Havnefesten er uden tvivl en af Danmarks ældste havnefester, der bortset fra nogle enkelte år under 2. verdenskrig, har kørt stort set uafbrudt siden 1881. Havnefesten har siden starten i 1800-tallet udviklet sig markant, og er blevet til hele Hornbæks familiefest og er byens største event, med ca. 12.000 besøgende i de 3 dage, som festen varer. Festen har haft besøg af store musikere og bands som f.eks. Big Fat Snake og DODO & The Dodos.

Privat kontrabasundervisning i Hornbæk

Kontrabassen er det største og dybest klingende instrument i strygerfamilien. Kontrabassen kan spilles stående eller siddende på en høj taburet eller stol, og man kan enten spille med bue, eller plukke strengene med fingrene. Udover sin rolle i symfoniorkesteret, hvor den lægger bunden for musikken, er kontrabassen også kendt fra jazzmusikken. Vores undervisere skræddersyr en undervisningsplan for den enkelte elev, hvor fokus er på at stimulere elevens lyst til at spille og lære. I undervisningen kan der f.eks. arbejdes med de tekniske færdigheder, som fingerteknikker, slap bas og groove. Der kan indgå nodelære og hørelære i undervisningen.

Fleksibelt klippekort hos Musikundervisning.dk

Har du planer om et længere undervisningsforløb, er vores klippekort måske noget for dig. Klippekortet giver rabat jo flere klip du køber. Når du kar købt klippekortet, er det eneste du behøver, at aftale med din underviser, hvornår du vil have undervisning. Herefter vil underviseren booke dig ind i kalenderen, og din undervisning kan begynde. Du kan vælge at aftale datoer for alle klip med det samme eller aftale en ny lektion fra gang til gang. Derudover er der ingen binding på klippekortet, så kan du ikke nå at bruge alle klip, kan du ringe ind til vores kontor på 50 50 12 03, så refunderer vi resten. Dog frafalder rabatten.

Vi har følgende klippekort:
- 5 klip uden rabat.
- 10 klip med 5 % rabat.
- 20 klip med 8 % rabat.
- 25 klip med 10 % rabat.
Du kan se priserne for de enkelte undervisere under deres profil ovenfor.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder