For institutioner

Babyrytmik

Har I som mødre- eller fædregruppe et ønske om at stimulere jeres børn igennem musikundervisning for babyer? Børn i alle aldre kan nyde godt af, at få musikalske indtryk i hverdagen. For helt små børn kan musikundervisning komme ind i dagligdagen i form af babyrytmik. Her stimuleres børnene gennem musik og leg, og både sanser og motorik bliver udfordret og udviklet. Undervisningen foregår i selskab med andre, og kan med fordel bruges i forbindelse med mødregrupper eller fædregrupper, der ønsker et musikalsk input. 

Undervisningen vil typisk bære præg af repetitioner, for at gøre musikundervisning til en tryg oplevelse, allerede fra børnene er helt små. Undervisningen i babyrytmik vil variere fra underviser til underviser, men man vil typisk kunne finde en generel beskrivelse af timerne, på musikunderviserens profil. 

I samarbejde med Musikundervisning.dk kan jeres ønske let og enkelt blive til virkelighed - til gavn for både børn og voksne. Vi er landsdækkende og tilbyder bl.a.

  • En uforpligtende samtale om jeres behov, ønsker og forventninger til musikken og underviseren.

  • En musikunderviser der planlægger forløbet i samarbejde med jer, så I kan komme med de ønsker og inputs I måtte have. Således passer undervisningen og/eller forløbet præcist til jer og jeres ønsker.

  • Rådgivning og administration fx hvis der i tilfælde af sygdom skal findes andre undervisere.

  • Håndtering af alle økonomiske forhold.


Kontakt information

Send en besked til Jeppe eller ring til vores hovednummer

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik