For institutioner

Babyrytmik

 

Babyrytmik: En god vej til at fremme sit barns udvikling

 

Børn i alle aldre kan nyde godt af, at få musikalske indtryk i hverdagen. For helt små børn kan musikundervisning komme ind i dagligdagen i form af babyrytmik. Babyrytmik henvender sig typisk til børn i alderen 0-3 år. Det er en unik mulighed for børn og deres forældre til at have kvalitetstid sammen, mens de udfordrer og støtter børns udvikling - uanset om man er far, mor eller medforælder.

 

Samtidig har babyrytmik også sociale fordele for forældrene, der samtidig får muligheden for at møde andre forældre i deres område med børn på samme alder.

 

Hvad laver man til babyrytmik?

Babyrytmik er en form for undervisning der indeholder musikterapeutiske elementer, som sigter mod at fremme børns kognitive, kreative, motoriske, sociale og emotionelle udvikling gennem en serie af øvelser og musikalske lege.

 

Undervisningen vil typisk bære præg af repetitioner, for at gøre musikundervisning til en tryg oplevelse, allerede fra børnene er helt små. Undervisningen i babyrytmik vil variere fra underviser til underviser, men man vil typisk kunne finde en generel beskrivelse af indholdet, samme sted, som man tilmelder sig.

 

Fordele ved babyrytmik:

 • Styrkelse af barnets kognitive udvikling ved at fremme deres opmærksomhed, hukommelse og problemløsningsevner.
 • Forbedring af barnets motoriske færdigheder ved at udfordre deres balance, koordination og muskelstyrke.
 • Øger barnets sociale og emotionelle udvikling ved at fremme deres færdigheder i kommunikation og samarbejde med andre børn og voksne.
 • Støtter barnets følelsesmæssige velvære ved at fremme deres selvtillid og selvværd
 • Skaber en unik mulighed for forældre og børn til at have kvalitetstid sammen og knytte tættere bånd

 

Hvornår skal man starte med babyrytmik?

Vi anbefaler at starte babyrytmik så tidligt som muligt i børns liv, da de tidlige år er en kritisk periode for børns udvikling. At deltage i babyrytmik og lignende musikalske aktiviteter kan hjælpe med at støtte og fremme børns udvikling allerede fra deres tidligste år.

 

Pris: Hvad koster det at gå til babyrytmik?

Priserne på babyrytmik kan variere meget, men ligger typisk på omkring 80 - 200 kr. pr gang, og varierer typisk på baggrund af nedenstående faktorer:
 

 • Geografi: Prisen pr gang kan være lidt dyrere i de større byer, fordi leje af lokaler her typisk også vil være lidt højere end i mindre byer
 • Størrelsen på holdet: Jo større holdet er, jo lavere kan man gøre prisen pr deltager. Her er det vigtigt at man tænker på sine egne og sit barns behov - har man brug for lidt mere ro omkring sig, kan et mindre hold være at foretrække, selvom prisen så bliver lidt højere.
 • Mængderabat: Typisk vil man kunne få et forløb med babyrytmik lidt billigere, hvis man tilmelder sig forløb af lidt længere varighed fx én gang om ugen i 2-3 måneder.
 • Frivillige foreninger og kirker: I nogle byer tilbyder kirkerne barselstilbud, som kan være lidt billigere fordi det er drevet af frivillige og/eller der ikke er udgifter til husleje. Ved disse former for barselstilbud, vil der typisk også være et religiøst tema.

 

Find babyrytmik i København her:

 

Find babyrytmik i Aarhus her:

 

Find babyrytmik i Aalborg her:


 

Skal vi komme hjem til jer? Få skræddersyet et forløb i babyrytmik

Har I som barselsgruppe, mødregruppe eller fædregruppe et ønske om at stimulere jeres børn igennem musikundervisning for babyer? Så kan vi hjælpe jer med at finde en underviser, som kan komme ud til jer, så I får jeres helt eget skræddersyede forløb kun for jer.

 

I samarbejde med Musikundervisning.dk kan jeres ønske let og enkelt blive til virkelighed - til gavn for både børn og voksne. Vi er landsdækkende og tilbyder bl.a.

 

 • En uforpligtende samtale om jeres behov, ønsker og forventninger til musikken og underviseren, hvorefter vi rækker ud til vores netværk af undervisere, for at finde det rette match til jer.
 • Musikunderviseren planlægger herefter forløbet efter jeres ønsker og inputs i forhold til både det undervisningsmæssige, lokation, planlægning og varighed.
 • Musikundervisning.dk tilbyder også rådgivning og gnidningsfri administration fx hvis der i tilfælde af sygdom, barsel eller lign. skal findes en anden underviser.
 • Vi håndterer alle de økonomiske forhold, i forhold til indbetalinger fra alle forældre i gruppen og udbetaling af løn til underviseren.

 

Kunne I tænke jer at høre mere om muligheden for at få lavet et skræddersyet forløb i babyrytmik, så tag kontakt til os direkte her nedenfor. Vi sidder klar til at hjælpe!

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik