For institutioner

Skoler, friskoler og privatskoler

Tilbyd musikundervisning på din skole

Har du som skoleleder et ønske om at tilbyde musikundervisning? Gennem Musikundervisning.dk kan du realisere dette ønske og være med til at bringe musikken ud til endnu flere elever. 

Nem administration

Jeres skole får fuld adgang til vores system, så I nemt kan skabe overblik over musikundervisere, elever og lektioner. Tilmelding og betaling foregår gennem vores hjemmeside, hvor hver elev har sin egen profil til musikundervisning i skolen. Vi har et sikkert betalingssystem, som hver dag benyttes af mange elever.

Let logistikken

For både elever og forældre lettes logistikken ved musikundervisningen, hvis den kan tilbydes gennem skolen. Vi leverer en praktisk løsning, hvor forældrene ikke behøver fragte deres børn til musikundervisning, da det allerede foregår på skolen. 

Skulle en elev være forhindret i at modtage undervisningen på skolen, er det oplagt at afholde musikundervisning online. Gennem elevens profil kan der nemt og sikkert afholdes online musikundervisning uden behov for ekstra downloads. 

Underviseren

Vi sørger for at finde professionelle musikundervisere, der matcher skolens behov. Vi indhenter og tjekker altid både børne- og straffeattester på alle vores undervisere og stiller krav til deres musikalske erfaring og uddannelse. Ligeledes går vi op i, vores undervisere har ordnede forhold og arbejder under rimelige arbejdsvilkår. 

Hvordan fungerer det?

Vi tilbyder at administrere musikundervisningen på din skole ganske gratis. Vi vil sammen finde frem til den løsning, som passer bedst til dig. Vi anbefaler følgende løsning:

  • I står for at informere jeres elever og forældre om tilbuddet, og stiller lokaler til rådighed.

  • Vi finder nye undervisere, når der er behov for det og sørger for at alle dokumenter er i orden.

  • Vi står for at indhente betalinger og aflønne underviserne.

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik