For institutioner

Fritidstilbud - Musik i SFO'er og Fritidshjem

Har I svært ved at finde en kvalificeret musikunderviser? Har I et ønske og en drøm om at få tilknyttet en musikunderviser i jeres SFO eller fritidshjem? En musikunderviser som kan skabe glæde, læring og udvikling gennem leg, musik, instrumentundervisning, sang, dans eller rytmik?

Når børn er kommet i skole og går i SFO eller fritidshjem, kan musik være medvirkende til at skabe glæde, sammenhold og fællesskabsfølelse. Måske har I et ønske om, at børnene fast kan gå til musikundervisning samme sted, som de befinder sig efter skole. Det kan både være sammen med deres venner og  kammerater eller som individuel undervisning. Det kan også være, at I søger en musikunderviser til at komme og lave en workshop. 

I samarbejde med Musikundervisning.dk kan det let og enkelt blive til virkelighed - til gavn for alle skolebørn. Vi er landsdækkende og tilbyder bl.a.

  • En uforpligtende samtale om jeres behov, ønsker og forventninger til musikken og underviseren.

  • En musikunderviser der planlægger forløbet i samarbejde med jer, så I kan komme med de ønsker og inputs I måtte have. Således passer undervisningen og/eller forløbet præcist til jer og jeres ønsker.

  • Rådgivning og administration fx hvis der i tilfælde af sygdom skal findes andre undervisere.

  • Håndtering af alle økonomiske forhold.

Som SFO kan der være mange spørgsmål ifm. med at anskaffe en musikunderviser. Det kan fx være:

  • Hvad kræver det at få en musikunderviser ud til os?

  • Kan vi få en fast tilknyttet musikunderviser?

  • Hvordan foregår økonomihåndteringen?

  • Er underviseren fagligt kvalificeret til at undervise vores målgruppe?

  • Findes der musikundervisning i København?

  • Hvilken slags musikundervisning passer bedst til børn i indskolingen?

Uanset hvilke tanker i gør jer om at benytte musikundervisning, står vi klar til at lytte og rådgive jer med at finde den bedste løsning og underviser til jer. 

Hos Musikundervisning.dk har vi et skarpt fokus på højeste faglighed, tryghed og kvalitet. Bl.a har vi overenskomst med Dansk Musiker Forbund og vi indhenter altid børne- og straffeattester på alle vores undervisere. Vi står altid klar til at rådgive jer for at finde netop det i søger og vi sikrer at i får den underviser der passer til netop jeres institution.

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik