Basundervisning online

Vi har opdateret vores information omkring online basundervisning. Du kan læse mere omkring online undervisning her


Find online undervisere her

Online basundervisning til dig med en bassist i maven

Hvis du går rundt med en lille bassist i maven, som du gerne vil have sluppet fri, men har svært ved at finde tid til at gøre noget ud af, så er du landet det helt rigtige sted. 

Her hos Musikundervisning.dk tilbyder vi nemlig professionel, online basundervisning, til dig, der ønsker at udleve din bas-drøm, men som også har en travl og booket kalender. Læs mere her og bliv klogere på, hvorfor du skal starte din undervisning i bas allerede nu.

online klaverundervisning

Hvorfor gå i gang med at lære at spille bas nu?

Der findes generelt mange gode grunde til, hvorfor det er en god idé at lære at spille på et musikinstrument. Det kan både være til at opbygge din selvtillid, forbedre din hukommelse og styrke din kreativitet. 

Bassen er en vigtig del af næsten enhver sang - og så giver den toner, der er omkring en oktav lavere end en klassisk guitar. Tuning er enklere med bassen, fordi hver streng ligger det samme interval fra hinanden. 

Dette gør det meget lettere at lære spille på bas, end det for eksempel ville være med en guitar, da denne har flere strenge, og de ligger ikke alle med det samme interval fra hinanden. 

Det er også derfor, at bassen er et godt valg for begyndere, som gerne vil lære at spille på et lækkert instrument.  

Vores undervisere kan lære dig at mestre bassens mange teknikker

Med vores online basundervisning, kan vi hjælpe dig med at finde din indre bassist frem nemt og hurtigt. Vi tilbyder professionel fjernundervisning, så du kan lære at spille, når du ønsker det, og hvor du ønsker det. 

Når du først rigtigt har lært at spille på bassen, vil du, med undervisning fra os, hurtigt komme til at kunne udvide dine nyerhvervede spilleevner med masser af komplicerede teknikker. 

Vores online videosystem er specielt udviklet til musikundervisning, hvorfor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Der er derfor rig mulighed for at fylde din kalender ud med professionel, online kvalitetsundervisning, lige når det passer dig.

Hvordan tilmelder jeg mig online undervisning?

Vi har samlet DK's bedste online musikundervisere. Se oversigt over online musikundervisere


Find online musikundervisere her
​​

Find online undervisning til andre instrumenter her


​ ​

Kontakt?

Hvis du står med ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og er god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle."

5 ud af 5

Daniel - Sangelev hos Musikundervisning