Frøslevlejrens Efterskole

Frøslevlejrens Efterskole skiller sig ud på flere måder! Efterskolen har en unik placering i gamle barakker i Frøslevlejren, omgivet af en skøn og fredfyldt natur. Skolen har som fælles mål, at man opnår noget både hver for sig og i fællesskab. Derfor er det en del af skoleåret at have en musical som fællesprojekt samt en skitur, storbytur og turné.

Linjefag på Frøslevlejrens Efterskole


Den enkelte elev har et linjefag, som b.la. musik, dans, teater og lyd & lys. På musiklinjen kræves det ikke, at man er et musiktalent, da der tilbydes bands til alle niveauer. Her øver man både selv og med sit band i et af skolens tre musiklokaler, som indeholder alt det vigtige udstyr, en musiker og selve undervisningen behøver.

Stilarter på Frøslevlejrens Efterskole

Der undervises hovedsagligt i rytmisk musik på Frøslevlejrens efterskole, men der kommer flere stilarter i spil, da det er vigtigt, at man som en god musiker bliver bekendt med flere stilarter. Det er blandt andet genre som pop, reggae, disco, rock og mange flere. Det rytmiske sammenspil fylder meget, men det er også muligt at arbejde med rytmisk kor, musikteori, hørelære og musikhistorie, alt efter hvad man har interesse for.

Ønsker man soloundervisning for at udvikle sig i sit instrument, er dette også en mulighed. Her har efterskolen dygtige undervisere, og man kan også få en underviser udefra for at opnå det bedste resultat.


Optagelse


Hvis du vil læse mere om Frøslevlejrens Efterskole kan du gøre det på deres hjemmeside.
Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores musikteoriundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder