Mellerup Efterskole

Mellerup Efterskole har eksisteret siden 1984 med kun 22 elever. Siden da er flere elever kommet til, og skolen har nu et elevtal på 128. Skolen er kendt for musik og bevægelse, og dette får man rig mulighed for at dyrke gennem sine valgfag, som man har et halvt år ad gangen.


Om skolen


Her er det muligt at udforske og udvikle sig i alt fra funk, blæserværksted, sanger workshop, moderne dans, ballet, lydteknik og sangskrivning. Dette går op i en højere enhed, når eleverne optræder i deres gadeorkester, musik- og bevægelsesopvisning mm. i både ind- og udland. Her blander de typisk bevægelse og livemusik til deres optrædener.

At være “mellerupper” er en del af skoleåret, som er en helt unik følelse. Her arbejder man sammen med andre, og er selv med til at skabe mening og indhold i hverdagen, da man får frihed og ansvar.

Denne følelse mærkes ekstra ved årets udlandstur, som bl.a. har være til Irland. Her optræder eleverne og besøger forskellige skoler og institutioner, og de indgår i kor og gadeorkester på f.eks. Dublins gader. Dette er en unik følelse, når et 100-mand stort band og kor underholder forbipasserende.


Optagelse


Hvis du vil læse mere om Mellerup Efterskole kan du gøre det på deres hjemmeside.
Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores musikteoriundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder