Rønde Efterskole

Rønde Efterskole har haft sin gang siden 1936, og skolen lægger vægt på, at man som elev på skolen bliver en del af et stort fællesskab og får sit livs oplevelse.

Om skolen


For at styrke både den faglige og den personlige udvikling er der hele 7 linjefag. Her dygtiggør man sig inden for alt fra badminton, fodbold og friluftsliv til musik og kreativ design.

Man kan på musiklinjen få 6 ugentlige undervisningstimer, hvor eleven vil forbedre sine musikalske færdigheder og få udfordret sin musikalske forståelse. Her vil man blandt andet lære om musikteori, sammenspil og koncerter.

Udover de obligatoriske linjefag tilbydes der valgfag hele året. Her er det muligt at udforske fitness, halvmarathon, guitar, klaver, band og meget mere, alt efter hvilke motivation man har. Ydermere er en udlandstur også en del af efterskoleåret, hvor turen går til Norge. Her mærker eleverne deres unikke sammenhold, når de skal op i fjeldet, hvor de både skal afprøve langrend og alpin.


Optagelse


Hvis du vil læse mere om Rønde Efterskole kan du gøre det på deres hjemmeside.
Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores musikteoriundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder