Trommundervisning

Om trommer

Trommen er ikke blot det mest basale, men også det mest globale instrument. Trommerne har været helt centrale i musikken, siden mennesket i oldtiden begyndte at slå på træ og skind for at undersøge tidens rytmer, og i dag er lyden af trommesættet en af de mest fast definerede i populærmusikken. Hele vejen fra rock til jazz og hiphop er det trommeslageren, der sætter tempoet, og de andre musikere indretter sig, sådan at et sammenspil opstår. Trommerne kan drive musikken fremad som et lokomotiv, de kan swinge og de kan syde, og trommeslagerens utvivlsomme rolle som rytmisk dirigent er kort sagt uundværlig i næsten alle genrer.

Trommeundervisning, når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at spille trommer? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren trommelærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med undervisning i trommer. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme ved eleven eller online - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

Skal jeg have mit eget trommesæt?

Når du starter med undervisningen, er det altid en god idé at have dine egne trommer, så du kan øve dig mellem lektionerne. Hvis du er helt ny som trommeslager, kan det dog give mening at vente til efter et par gange, så du når at blive sikker på, at du vil fortsætte med at spille trommer. Det er også altid muligt at modtage vejledning fra din trommeunderviser eller direkte fra musikundervisning.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken type trommesæt eller percussion du skal anskaffe. Alternativt kan man anskaffe sig en øveplade (også kaldet drum pad), der både er billigere og mere mobil end et almindeligt trommesæt.

Hvem er jeres trommeundervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores trommeundervisere under vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du kan søge efter undervisere i et andet instrument.

Hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang har vi samlet 3 korte videolektioner til dig her; 

 

Få op til 20% rabat på trommeundervisning

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 20% på trommeundervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Læs mere om vores priser her.

 

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

 

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!