Vesterdal Efterskole

Vesterdal Efterskole ligger i idylliske omgivelser med smuk natur og vand kort derfra. Fællesskabet på skolen er baseret på ansvarlighed, frihed og gensidig respekt. Her er hverdagen præget af humor, seriøsitet, leg og dialog.

Om skolen


Eleverne bor i små huse, som gør hverdagen overskuelig og hyggelig, samtidig er der tæt kontakt mellem eleverne og lærerne på skolen. Derudover undgår efterskolen at have for mange regler, da de tror på, at samtale og dialog er vejen frem til et fuldendt efterskoleår.

Musikken er en stor del af hverdagen på Vesterdal. Her er det muligt at være en del af sammenspilsforløb, det store rytmiske kor, fordybelse i teori og meget mere. Dette kan man blive en del af gennem de 7 valgfagsperioder, hvor eleven frit kan vælge at fordybe sig i sine personlige interesser.

Her er det muligt at specialisere sig inden for Skuespil & Drama, Musik, Film & Medie, Kunst & Design eller Idræt. Inde for musikvalgfagene vil forløbene være henvendt til forskellige genre og temaer. Det kan blandt andet være rock, begynderguitar, soul sugar og studieteknik.

En af Vesterdals andre fordele inden for musikken er deres lydstudie, som altid er åbent for eleverne, der har taget et studiekørekort. I studiet bliver der undervist i studieteknik, som både foregår i fritiden og f.eks. ved indspilning af sange til musikteatret. Der er udstyr for enhver smag, med alt fra 27 tommer Imac og SE 2200T til høretelefonsforstærkere og studiehøjtalere.

Ydermere får man som en del af efterskoleopholdet en skitur, musikfestival, musikteater, et unikt sammenhold og meget mere.


Optagelse


Hvis du vil læse mere om Vesterdal Efterskole kan du gøre det på deres hjemmeside.
Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores musikteoriundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder