Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Fleksibel undervisning i tværfløjte i Odense

Tværfløjten er et blæseinstrument i træblæserfamilien og er især kendt inden for klassisk musik. Tværfløjten bevæger sig i alle stilarter med en smuk og blød tone. I Odense tilbyder vi soloundervisning, som er skræddersyet til den enkelte elev og vi opretter løbende hold. Musikundervisning.dk tilbyder undervisning uanset alder og niveau, hvor du vil få en underviser med flere års erfaring. Er man interesseret i at udforske andre blæseinstrumenter, er vores undervisere også specialiseret i blandt andet undervisning i blokfløjte.

Hvad kan man forvente på begynderniveau, mellemniveau eller avanceret niveau?

På begynderniveau vil man blive introduceret for de elementære begreber, som indeholder kropsholdning, styrkelse af embouchure og lytteevne. På mellemniveau vil der i undervisningen blive fokuseret på blæseteknik, tonens farve, samt liv og glans, hvor man samtidig kan indbringe egen musik til sit orkester eller lignende.

På avanceret niveau har man erfaring med musik og fløjte, og her vil undervisningen fokusere på tonen, artikulation, formanalyse og dynamik. Derudover vil eleven udvikle klangfornemmelse, indre høreevne, samt evnen til at forstå musikkens sprog, for derefter at udtrykke sig musikalsk.

Skal man have sin egen tværfløjte?

Vi anbefaler kraftigt, at man har sin egen tværfløjte med, når man starter undervisningen, da det er vigtigt, at man kan øve sig mellem lektionerne, for at opnå den bedste udvikling. Ønsker man ikke at købe en tværfløjte, kan man kontakte kontoret for nærmere oplysninger, hvor vi her vil hjælpe med eksempelvis at leje en tværfløjte. Man kan også tage kontakt til sin valgte underviser, som kan være behjælpelig med at finde det rette instrument.

Undervisning i andre byer

Musikundervisning.dk har undervisere flere steder i landet med både solo- og holdundervisning. Er man interesseret i undervisning i tværfløjtens smukke og bløde tone, har vi: Du kan kontakte underviserne under deres profil her på siden, eller vores kontor på mail [email protected] eller telefon 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder