Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Spillesteder i Roskilde

Mange forbinder Roskilde med Roskilde festival, men byen har mange flere musikalske oplevelser at byde på. Roskilde musik og kræmmermarked stiller hvert år op på dyrskuepladsen, og tilbyder gratis koncerter. Derudover kan nævnes Gimle, som er byens spillested. Med en stor koncertsal og to andre scener byder Gimle på meget forskelligt musik i løbet af året. Så ønsker du at blive en del af musikken i Roskilde, er Musikundervisning.dk det helt rette sted.

Info om kontrabassen

Kontrabassen er det største instrument i strygerfamilien. Man spiller på kontrabassen ved at stå op, eller ved at sidde på en høj taburet. Kontrabassen lægger bunden i et symfoniorkester, men er også kendt fra jazzmusikken. I Danmark har bassister som Hugo Rasmussen og Niels-Henning Ørsted haft stor betydning, for kontrabassens popularitet. Niels-Henning Ørsted var desuden en internationalt kendt jazzvirtuos. Kontrabassen kan spilles med bue, eller strengene kan plukkes med fingrene. Er du mere til den klassiske bas, tilbyder Musikundervisning.dk også basundervisning i Roskilde.

Kontrabasundervisning i Roskilde

kontrabasundervisningen hos Musikundervisning.dk tager udgangspunkt i elevens niveau og ønsker. Det er aldrig for sent at begynde at spille kontrabas. Kontrabasser kan fås i forskellige størrelser, og det er muligt at starte fra 7 - 8-års alderen alt afhængig af elevens størrelse. For at opnå et tilfredsstillende resultat, må man være indstillet på at øve sig regelmæssigt derhjemme mellem lektionerne, og helst dagligt. Det anbefales derfor at man enten køber eller lejer en kontrabas. Ønsker man vejledning til at leje eller købe en kontrabas, eller har man blot nogle spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på tlf. 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder