Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Kontrabasundervisning i Struer

Kontrabas er et meget brugt instrument både inden for klassisk og rytmisk musik. Kontrabasundervisningen hor Musikundervisning.dk tager udgangspunkt i elevens niveau, og det er aldrig for sent at begynde at spille kontrabas. Kontrabasundervisningens formål er at skabe grundlag for musikalsk udfoldelse på et strygeinstrument. For at få glæde af at spille selv og sammen med andre, er det vigtigt, at man lærer sit instrument godt at kende.

Hvad er Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk er en privat musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside. Vi forsøger at lave om på den klassiske musikskoletænkning, hvor man tilmelder sig en sæson med faste tider. Hos os er det eleven, som bestemmer hvornår og hvor mange lektioner man vil have. Vores undervisere er fleksible, så du kan få undervisning, når det passer dig, hele året. Vi har ansat undervisere i hele landet

Klippekort

Har du planer om et længere forløb med undervisning, er vores klippekort måske noget for dig. Klippekortet giver mere rabat, jo flere klip du køber. Vi har følgende klippekort:
5 klip uden rabat.
10 klip med 5 % rabat.
20 klip med 8 % rabat.
25 klip med 10 % rabat.
Du kan se priserne for de enkelte undervisere under deres profil. Hvis du har brug for råd og vejledning til ovenstående, så kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder