Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Tværfløjteundervisning i Årslev

Tværfløjte kendes fra symfoniorkestre, kammermusik, barokmusik, folkemusik, musicals og jazz-bands, så tværfløjten kan dyrkes af folk med enhver musiksmag. På tværfløjten frembringes lyden, som når man puster hen over en flaske. Mens fagotten og det engelske horn er dobbeltbladet, og klarinetten og saxofonen er enkeltbladet. På tværfløjte opbygges blæse- og fingerteknik langsomt, så man efterhånden kan spille mange forskellige ting lige fra Bach til Beatles. Der arbejdes desuden med nodelære og udenad spil.

Godt at vide

Tværfløjten er et europæisk musikinstrument og er ligesom saxofonen medlem af træblæserfamilien. Den blev oprindeligt fremstillet af træ, men nu til dags er grundmaterialet typisk sølv, guld, platin, træ eller kulfiber. Materialevalget har stor betydning for klangen, og det gør en stor forskel på blæseteknikken. De forskellige materialer er ofte kombinerede, så fx mundpladen er af guld og resten af sølv. Fløjtens største force er at spille meget hurtigt og i orkestermusik skinne igennem i højden. En, der spiller tværfløjte, kaldes en fløjtenist.

Søger du undervisning et andet sted i landet, tilbyder Musikundervisning.dk tværfløjteundervisning i hele landet.

Sammenspil

Der er mange gode muligheder for sammenspil med tværfløjten. Man kan bl.a. spille kammermusik i små grupper, eller man kan deltage i harmoniorkester, symfoniorkestre, big bands og forskellige større og mindre projekter. Nogle af orkestrene giver hvert år mange koncerter i både in- og udland. Har du spørgsmål til dette eller noget af ovenstående, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på mail [email protected] eller telefon 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder