Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Celloundervisning i Brønshøj

Celloundervisning i Brønshøj ved Musikundervisning.dk er for alle uanset alder og niveau. Kom i gang her!

Lær at spille cello i Brønshøj

Musinundervisning.dk tilbyder lige nu celloundervisning i Brønshøj ved vores dygtige og certificerede undervisere, som er fleksible mht. undervisnings tider og steder. Hos Musikundervisning.dk er det eleven, som bestemmer, hvor mange lektioner han eller hun vil have, og hvornår på dagen de ligger. Undervisningen er for alle, uanset niveau og alder, og vil blive tilrettelagt efter den enkelte elevs ønsker og behov. Til undervisningen kan der bl.a. arbejdes med de smukke klassiske værker, improvisation og særlige rytmiske bueteknikker til celloen. Undervisningen tager desuden udgangspunkt i de emner, som den enkelte elev brænder for at spille.

Info om celloen

Celloen er et strygeinstrument, som bliver brugt som basinstrument i violinfamilien. Den stemmes som bratschen, blot en oktav dybere. Celloens opbygning svarer til violinens. Instrumentet holdes lodret mellem knæene, og spilles med overhåndsgreb på buen. Celloen er ikke det eneste strygeinstrument, som du kan lære at spille i Brønshøj. Musikundervisning.dk tilbyder nemlig også violinundervisning i og omkring Brønshøj.

Klippekort med rabat

Musikundervisning.dk har lanceret et klippekort, så de elever, som ønsker et langt forløb kan få rabat. Ét klip svare til én lektion, og klippekortet kan købes med enten 10, 20 eller 25 klip. Hermed få man henholdsvis 5 %, 8 % eller 10 % i rabat på lektionerne. Så har du planer om et længere undervisningsforløb, kan det klart anbefales, at du køber et klippekort. Har du spørgsmål til ovenstående, kan du altid tage kontakt til kontoret, som står klar til at hjælpe på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog