Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Sangundervisning i Egå

Sangundervisning i Egå ved Musikundervisning.dk er for alle uanset alder og niveau. Kom i gang her!

Undervisning i sang i Egå

Har du et ønske om, at blive bedre til at synge, kan Musikundervisning.dk hjælpe dig. Vores undervisere har mange års erfaring med det at undervise, og har undervist både børn og voksne på alle niveauer. Undervisningen vil tage udgangspunkt i dig, dine ønsker og dine behov. Derved kan du nå dine mål og blive en dygtig sanger.
Musikundervisning.dk er en fleksibel musikskole, hvor man ikke behøver at binde sig over en længere periode. Skulle du gå hen og flytte til et nyt sted i landet, kan du blot skifte underviser til en i det nye område. Da vi tilbyder sangundervisning i hele landet.

Sang er godt for dig og dit barn

Hjernens sprog- og musikcenter ligger side om side, og det er sandsynligvis en af grundene til, at sang og lytning til musik fremmer den sproglige udvikling. Gennem sang og musikalsk beskæftigelse udvikles barnets sprog og talestemme, og vejrtrækningen kommer under kontrol. I særlig grad vil børnesange, med enkel melodisk og rytmisk struktur og enkel tekst, sammen med rim og remser, fremme præcisionen og udtryksfuldheden i barnets tale.

Klippekort

Hos Musikundervisning.dk har vi et klippekort system, så du kan købe 10, 20 eller 25 lektioner hos vores undervisere, og derved få en rabat på 5 %, 8 % og 10 %. Klippene kan du bruge lige når du vil, og kombinere dem som du lyster. Så har du f.eks. 20 klip på 30 min. til en underviser, kan du komme til 20 lektioner af 30 min., eller du kan bruge 2 klip på en gang og dermed få 10 lektioner af 1 times varighed. Du kan købe klippekortet på din undervisers profil, eller kontakte Musikundervisning.dk på mail [email protected] eller telefon 50 50 12 03.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog