Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Tværfløjteundervisning i Esbjerg

Esbjerg runger af musik. Her finder man både musikkonservatorium, musikskole og musikhus. Esbjerg er altså hjemsted, for en masse musikglade mennesker. Mange af dem ønsker at dele ud af deres passion og viden omkring musik. Hos Musikundervisning.dk kan du få undervisning af nogle af disse musikglade personer. Så har du et ønske om at lære eller blive bedre til tværfløjte, skal du være mere end velkommen til, at tage kontakt til vores undervisere. Har du lyst til at lære at spille på andre instrumenter, tilbyder vi f.eks. også:

Et unikt instrument

Tværfløjten er et unikt instrument, som er en del af træblæserfamilien. Den kan tages med overalt, og spiller både hurtigt og smukt. Derudover er tværfløjten velegnet til både solo og sammenspil, da den også formår at spille med en tone der er mørk eller lys. Tværfløjten kan bruges i både rytmiske og klassiske sammenhænge. Har du ikke allerede en tværfløjte, så kontakt en af vores undervisere, så I i fællesskab kan finde den rette til dig. I undervisningen vil du f.eks. stifte bekendtskab med forskellige blæseteknikker og genre. Du vil, i samarbejde med underviseren sammensætte et forløb, som er skræddersyet til dig, dit niveau og dine ambitioner. For at få en bredere musikforståelse, og dermed blive en bedre tværfløjtespiller, vil undervisningen i nogle tilfælde også berøre musikteorien i praksis. Der bliver desuden lagt op til, at eleven skal lære at improvisere, for at udvide sit repertoire.

Skal man have sin egen tværfløjte?

Vi anbefaler altid, at man har sin egen tværfløjte med til undervisningens opstart, da man hermed kan øve sig mellem undervisningen, og man opnår tilmed den bedste udvikling. Hvis man ikke lyster at købe sin egen tværfløjte, er det muligt at kontakte underviseren eller os på kontoret for nærmere hjælp.

God rabat løsning og ingen venteliste

Hos Musikundervisning.dk har vores undervisere ingen ventelister, og du bestemmer selv, hvornår du vil modtage undervisningen. Samtidig har vi lanceret et klippekort, hvor man kan købe alt fra 1-25 klip, men ved køb af 10, 20 eller 25 klip får man 5 %, 8 % eller 10 % i rabat. Dette kan være en fordel, hvis man ønsker et længere forløb. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte kontoret på [email protected] eller 50 50 12 03.Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder