Musikundervisning i København

Musik i København


København er fyldt med musik af høj kvalitet, og byen har hundredvis af gratis koncerter, festivaler og en af Europas bedste spillesteder, VEGA. Det er en by hvor musikken fylder meget, og man kan blive en del af et kæmpe fællesskab gennem musikken. Derfor tilbyder vi både:Fleksibel undervisning i København


Hos Musikundervisning.dk har vi dygtige og kompetente undervisere, som alle har relevant uddannelse eller flere års erfaring. Vi tilbyder fleksibel undervisning, da man i soloundervisning ikke har bestemte ugedage med undervisning, men man finder blot de tidspunkter, der passer elev og underviser. Derudover foregår undervisningen enten ved eleven, hjemme ved underviseren eller i et øvelokale, alt efter hvad elev og underviser foretrækker. Man kan se på underviserens profil, i hvilket område de underviser, eller man kan kontakte Musikundervisning.dk.


Skal man have sit eget instrument med?


Det kommer an på hvilken form for undervisning, man skal have, men generelt anbefaler vi, at man har sit eget instrument med. Derved kan man øve sig mellem lektionerne, så man opnår den bedst mulige udvikling. Det er også muligt at leje instrumenter, og har man brug for hjælp, kan man altid spørge sin underviser eller kontakte Musikundervisning.dk, som vil være behjælpelige med at finde en løsning på tlf.: 50 50 12 03 eller mail [email protected]


Holdundervisning i København


Hos Musikundervisning.dk opretter vi løbende nye hold på siden, hvor vi tilbyder undervisning i alt fra guitar til musikproduktion uanset alder og niveau. Undervisningen strækker sig over fem lektioner og op efter, og det er forskelligt fra hold til hold, hvor mange elever der er tilmeldt.
Formålet med holdundervisning er, at man kan udvikle sig musikalsk og dele glæden som musikken giver, i socialt samvær, med en kompetent underviser.
Du kan her se udvalget af holdundervisning i København.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken