Private arrangementer Bryllup

Skal du holde bryllup men mangler den rigtige idé?

 

Eller er du toastmaster eller skal stå for underholdning til et bryllup for en ven, bekendt eller familiemedlem og vil du gerne give gæsterne en ekstraordinær og god oplevelse?

Et musikalsk indslag eller en dygtig sanger eller musiker er ofte et godt valg. Et valg som ofte efterlader et stærkt indtryk af nærvær og tilstedeværelse.

En fødselsdag er en mærkedag - særligt hvis det er en rund fødselsdag er det altid noget helt specielt. Fødselaren og gæsterne vil mærke det musikalske nærvær uanset om i ønkser en dygtig sanger til at synge fødselarens yndlingssang i en særlig version eller om i ønsker at lave en fælles musikalsk aktivitet. 

 

Hos Musikundervisning.dk kender vi alt til hvor stor en betydning musik, sang og udtryk kan have. Det kan åbne op for følelser og skabe glæde og begejstring. Vi repræsenterer mange dygtige og professionelle musikundervisere som kan deres håndværk og som ofte også er udøvende musikere eller sangere. 

Vi hjælper gerne med at finde en eller flere der kan lave det helt rigtige indslag til jeres arrangement.
 

Eksempel på sangindslag med vores dygtige sangunderviser og sanger Anna

Anna,, som er en af vores dygtige sangere og sangunderviser kan efter ønske synge en eller flere sange på det helt rigtige tidspunkt til brylluppet. Måske har bruden og gommen en særlig sang der er ‘deres’ som Anna vil synge helt a-capella lige efter gommens tale. 

Det kan også være at Anna synger nogle sange evt. med akkompgnament ifm. receptionen inden bryllupsmiddagen går rigtigt igang.

 

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Optional
Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik