Private arrangementer Reception

Skal du afholde en reception hos din virksomhed eller i privat regi?

 

En reception er ofte en endnu større oplevelse med et musikalsk indslag. 

Det kan være at deltagerne aktiveres gennem et indslag hvor de selv skal deltage - en oplevelse som styrker fællesskabsfølelsen og efterlader smil på alles læber. Det kan fx være en underviser i fællessang som hjælper jer med at synge i flere stemmer. Eller måske har i et ønske om en særlig sang som udføres på en bestemt måde.  

 

Oftest er en reception en mærkedag som både arrangør og gæster gerne vil huske og her er musik, sang og spil et godt valg til at give en uforglemmelig dag. 

Et musikalsk indslag eller en dygtig sanger eller musiker er det perfekte valg. Et valg som ofte efterlader et stærkt indtryk af nærvær og tilstedeværelse.

 

Hos Musikundervisning.dk kender vi alt til hvor stor en betydning musik, sang og udtryk kan have. Det kan åbne op for følelser og skabe glæde og begejstring. Vi repræsenterer mange dygtige og professionelle musikundervisere som kan deres håndværk og som ofte også er udøvende musikere eller sangere. 

Vi hjælper gerne med at finde en eller flere der kan lave det helt rigtige indslag til din eller jeres reception.  

 

Eksempel på musikalsk indslag med vores dygtige sangunderviser og sanger Anna

Anna, som er en af vores dygtige sangere og sangundervisere kan, efter ønske, synge en eller flere sange på det helt rigtige tidspunkt til receptionen. Hun kan også bestilles som underviser i kor eller fællessang hvor alle får smagt på glæden ved sang og musik.

Det kan også være at Anna synger nogle sange, evt. med akkompagnement ifm. receptionen, inden der bydes på forfriskninger og spisning. Dermed sættes den helt autentiske stemning som gør receptionen til en fantastisk oplevelse. 

 

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Optional
Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik