Private arrangementer Polterabend

Skal du holde polterabend ifm. et kommende bryllup? Så kunne sangundervisning, kor, fællessang, musicaldans eller koreografi være det helt rigtige indslag eller aktivitet.

Polterabend er altid noget helt specielt og noget, der vil blive snakket om længe efter den festlige dag. Den kommende brud eller gom kan læne sig tilbage og nyde en god polterabend med festlige indslag med sig selv i centrum - og ikke mindst en dag med venner eller veninder.

At stå bag selve arrangementet er dog en lidt mere omfattende opgave, når det skal gå op med både deltagere, priser, tidspunkter, kørsel og steder.

Ofte er musik, dans, sang og bevægelse det helt rigtige valg. Man kommer ned i kroppen, alle kan være med og så er det super morsomt. Om det er indspilning af en sang, stemmetræning, musicaldans

 

Eksempel på et polterabend-event med vores dygtige underviser Christina

Christina, som er en af vores dygtige undervisere, har som professionel musicalperformer meget at tilbyde jeres arrangement indenfor både sang, kor og dans, hvis du elsker musical og farverig fællessang eller dans.  Fx kunne det være
 

Kor og fællessang

Christina står for en fælles let opvarmning af krop og stemme, samt enkelte øvelser for stemmen ved klaveret, inden I sammen lærer et stykke korsang (enten musical eller noget andet I kunne tænke jer) og arbejder med dét at synge sammen, samtidig med at have det super sjovt! 
 

Musicaldans og koreografi

Christina vil kort og effektivt varme kroppen op, men I vil hurtigt gå videre til at lære den musicaldans som Christina har forberedt , lære ’trin’ og bevægelser, og have det rigtig skægt med udfordringen at danse sammen som én helhed. Til slut kan I sammen fremføre koreografien. Ved en polterabend vil dagens hovedperson naturligvis være placeret centralt i koreografien. Det er altid en skønt at danse med andre – erfaring eller ej!

 

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Optional
Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik