Private arrangementer Juilæum

Har du jubilæum på din arbejdsplads eller i din forening og ønsker at fejre det på en særlig måde med venner, familie og kollegaer? 

Et jubilæum kan gøres til en helt særlig oplevelse med musikalsk input. 

Det kan være at gæsterne aktiveres gennem et indslag hvor de selv skal deltage - en oplevelse som styrker fællesskabsfølelsen, efterlader smil på alles læber og sætter den helt rigtige stemning for en skøn dag. 

 

Oftest er et jubilæum en mærkedag som både jubilaren og gæsterne gerne vil huske og her er musik eller sang et godt valg til at give en uforglemmelig dag. 

Et musikalsk indslag eller en dygtig sanger eller musiker er det perfekte valg. Et valg som ofte efterlader et stærkt indtryk af nærvær og tilstedeværelse.

 

Hos Musikundervisning.dk er vi specialister i at formidle gode musikundervisere og kender alt til hvor stor betydning musik, sang og udtryk kan have - både for børn, voksne og ældre. Det kan åbne op for følelser og skabe glæde og begejstring. Vi repræsenterer mange dygtige og professionelle musikundervisere som kan deres håndværk og som ofte også er udøvende musikere eller sangere.

 

Det kan fx være en underviser i fællessang som hjælper jer med at synge i flere stemmer. Eller måske har i et ønske om en særlig sang som udføres på en bestemt måde.  

Vi hjælper gerne med at finde en eller flere der kan lave det helt rigtige indslag til dit jubilæum.

 

Eksempel på musikalsk indslag med vores dygtige sangunderviser og sanger Anna

Anna, som er en af vores dygtige sangere og sangundervisere kan, efter ønske, synge en eller flere sange på det helt rigtige tidspunkt til jubilæet. Hun kan også bestilles som underviser i kor eller fællessang hvor alle får smagt på glæden ved sang og musik.

Det kan også være at Anna synger nogle sange, evt. med akkompagnement ifm. jubilæet som efterlader gæster og deltagere med glæde og begejstring.

 

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Optional
Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik