Private arrangementer Fødselsdag

Skal du holde fødselsdag men mangler den rigtige idé?

 

Eller skal du stå for underholdning til en fødselsdag for en ven, bekendt eller familiemedlem og vil du gerne give gæsterne en ekstraordinær og god oplevelse?

Et musikalsk indslag eller en dygtig sanger eller musiker er ofte et godt valg. Et valg som ofte efterlader et stærkt indtryk af nærvær og tilstedeværelse.

En fødselsdag er en mærkedag - særligt hvis det er en rund fødselsdag er det altid noget helt specielt. Fødselaren og gæsterne vil mærke det musikalske nærvær uanset om i ønkser en dygtig sanger til at synge fødselarens yndlingssang i en særlig version eller om i ønsker at lave en fælles musikalsk aktivitet. 

 

Hos Musikundervisning.dk kender vi alt til hvor stor en betydning musik, sang og udtryk kan have. Det kan åbne op for følelser og skabe glæde og begejstring. Vi repræsenterer mange dygtige og professionelle musikundervisere som kan deres håndværk og som ofte også er udøvende musikere eller sangere. 

Vi hjælper gerne med at finde en eller flere der kan lave det helt rigtige indslag til jeres arrangement.

 

Eksempel på en musikalsk aktivitet med vores dygtige underviser Christina

Christina, som er en af vores dygtige undervisere, har som professionel musicalperformer meget at tilbyde jeres arrangement indenfor både sang, kor og dans, hvis du elsker musical og farverig fællessang eller dans.  Fx kunne det

 

Kor og fællessang

Christina står for en fælles let opvarmning af krop og stemme, samt enkelte øvelser for stemmen ved klaveret, inden I sammen lærer et stykke korsang (enten musical eller noget andet I kunne tænke jer) og arbejder med dét at synge sammen, samtidig med at have det super sjovt! 

 

Musicaldans og koreografi

Christina vil kort og effektivt varme kroppen op, men I vil hurtigt gå videre til at lære den musicaldans som Christina har forberedt , lære ’trin’ og bevægelser, og have det rigtig skægt med udfordringen at danse sammen som én helhed. Til slut kan I sammen fremføre koreografien. Ved en polterabend vil dagens hovedperson naturligvis være placeret centralt i koreografien. Det er altid en skønt at danse med andre – erfaring eller ej!

 

Kontakt information

Send en besked til Signe eller ring til vores hovednummer.

50 50 12 03
Email
[email protected]

Vi sidder klar til at hjælpe - lad os tage en snak

Optional
Maks. 500 karakterer

Jeg godkender Musikundervisning.dk's datapolitik