Undervisere i Sangskrivning, Valby

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 135,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 157,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 120,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 303,75 kr. pr. 45 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
blok til sangskrivning

Om sangskrivning

Bag ethvert stort hit står en stor sangskriver. Evnen til at skrive en god tekst og en god melodi er ikke alle forundt, men med øvelse og teknik kan man med tiden få håndværket ind under huden. Nogle sangskrivere specialiserer sig i hooks, andre i arrangement, og ikke alle bliver stjerner på at synge deres egne sange, men fælles for alle er, at de søger at ramme de almenmenneskelige erfaringer med en sang, man ikke kan ryste af sig.

Hvad vil det sige at skrive en sang?

At skrive en sang er ikke det samme som at sammenstykke en mundret melodi og et par hjerte/smerte-rim. Derimod er kompositorisk kreativitet, troværdig visualisering og motiveret, metodisk associationsdannelse alle påkrævede discipliner, når man kaster sig ud i sangskrivningens kunst. Sangskriverens fornemste opgave er at forbinde en følelse, et budskab eller en oplevelse med melodier, harmonier og rytmer, der understøtter og fremhæver lyrikken. Med andre ord bør form og indhold afspejle hinanden i et uløseligt greb, der bærer det samlede unikke udtryk, og for at lykkes, kræver det selvsikkerhed, selvindsigt og ikke mindst en veldefineret og afgrænset vision for den færdige sang.

Er du mere interesseret i at synge fremfor at skrive sange, tilbyder Musikundervisning.dk også almindelig sangundervisning i Valby.

Sangskriverundervisning i Valby når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at skrive sange? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren sangskriver. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din undervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan foregå både hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner. Du kan læse meget mere om selve undervisningen inde på den enkelte underviserprofil og se de enkelte underviseres geografiske placering i deres profiler ovenfor.

Få op til 10% rabat på sangskriverundervisning i Valby

Med et klippekort til Musikundervisning.dk kan du spare op til 10% på undervisning. Vores klippekort fås i flere varianter, så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du anskaffer dig et klippekort. Se mere her under fanen “Priser”.

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

 1. Sangskriverundervisning i Valby
 2. Sangskriverundervisning i Valby
 3. Sangskriverundervisning i Valby
 4. Sangskriverundervisning i Odense

FAQ


1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

4. Hvem er jeres sangskriverundervisere i Valby?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Du kan se et udpluk af vores sangskriverundervisere og søge efter enkelte undervisere via vores søgefunktion øverst oppe. Her har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område, ligesom du kan søge efter undervisere i et andet instrument.

5. Skal jeg have sangskrivererfaring?

Det er ikke et krav, at du har erfaring som sangskriver, når du starter på undervisningen. Det er dog en fordel, hvis du har prøvet kræfter med disciplinen på hobbyplan, så du har dannet dig en fornemmelse af dine styrker og svagheder og ikke mindst, hvad dit mål er.

6. Skal man kunne noder?

Man skal ikke kunne noder for at melde sig til sangskriverundervisning, men akkordkendskab er en forudsætning. I lektionerne kan nodelæsning på sigt blive relevant, men forløbet planlægges hensigtsmæssigt, så alle kan være med.

7. Begynder, øvet eller ekspert?

Musikundervisning.dk tilbyder lektioner på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til optagelsesprøverne på Musikkonservatoriet eller Musikvidenskab, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

8. Børn

Alle vores undervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte via dennes profil.

9. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft et instrument i hånden, og har du lyst til genopfriske glæden ved at spille eller skrive? Uanset dine forudsætninger kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

 1. Sangundervisning
 2. Klaverundervisning
 3. Guitarundervisning
 4. Ukuleleundervisning

Kunne du tænke dig at blive sangskriverunderviser?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede keyboardundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv keyboardunderviser i din by.

Ansøg her!
guitarundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder