Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Cello er for alle

Du kan starte på celloen allerede fra omkring 8 års alderen. Vores undervisere tager udgangspunkt i elevens niveau og ønsker, og sammen med eleven laver de et forløb, som passer til den enkelte. Målet for vores undervisere er at skabe en sjov og inspirerende atmosfære og undervisning, for derigennem at udvikle elevens evner. Ønsker man at blive en mere seriøs cellist, vil undervisningen f.eks. fokusere på at give eleven det grundige tekniske og musikalske fundament. Vores undervisere har alle mange års erfaring inden for musik og musikundervisning, og er altid klar til at tage en snak om elevens målsætning.

Undervisning hele året

Hos Musikundervisning.dk har vi ingen sæsonundervisning, da man kan modtage undervisning hele året. Samtidig er vores undervisere fleksible i forhold til undervisningstider, så man behøver ikke at have en fast gang om ugen i x antal uger. Lektionerne kan planlægges og bookes fra gang til gang. Derudover er det både muligt at modtage undervisning hjemme ved underviseren eller i et tilknyttet øvelokale. Er man mere til undervisningen i eget hjem, er dette også en mulighed ved mange af vores undervisere. Ønsker man et længere forløb, anbefaler vi, at man køber et klippekort på 10, 20 eller 25 klip, som giver eleven 5%, 8% eller 10% rabat.

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk

  1. Basundervisning i Viborg
  2. Klaverundervisning i Viborg
  3. Guitarundervisning i Viborg
  4. Ukuleleundervisning i Viborg

Har du spørgsmål?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Super godt!"

5 ud af 5

Sara - Elev hos Musikundervisning

Vil du være underviser ved Musikundervisning.dk?

Vi leder hele tiden efter kvalificerede musikundervisere til Musikundervisning.dk

Ansøg her!
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder