Undervisere i Cello, Århus

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 157,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Celloundervisning i Aarhus

Musinundervisning.dk tilbyder lige nu celloundervisning i Aarhus. Vores certificerede undervisere er fleksible mht. undervisnings tider og steder. Hos Musikundervisning.dk er det eleven, som bestemmer, hvor mange lektioner han eller hun vil have, og hvornår på dagen de ligger. Undervisningen er for alle uanset niveau og alder, og vil blive tilrettelagt efter den enkelte elevs ønsker og behov. Det er både muligt at modtage undervisning ved undervisere eller i et tilknyttet øvelokale, og ønsker man undervisning i eget hjem, er dette også muligt, ved mange af vores undervisere. Udover celloundervisning tilbyder Musikundervisning.dk også:

Info om celloen

Cello er et strygeinstrument. Den bliver brugt som basinstrument i violinfamilien, og stemmes som bratschen, blot en oktav dybere. Celloens opbygning svarer til violinens. Instrumentet holdes lodret mellem knæene, og spilles med overhåndsgreb på buen. Derudover bliver celloen oftest brugt til klassisk musik, men den bliver også brugt meget i rytmiske sammenhænge, grunden dens bløde klang og melodiske sammenhænge.

Klippekortet

Har du planer om et længere undervisningsforløb med en af vores undervisere, kan det klart anbefales, at du køber et klippekort. Hos Musikundervisning.dk kan du købe et klippekort på enten 10, 20 eller 25 lektioner, og dermed få 5, 8 eller 10 % i rabat på din undervisning. Har du spørgsmål til klippekortet eller undervisningsforløbet, er du meget velkommen til at tage kontakt til kontoret på tlf. 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Holdundervisning

Hos Musikundervisning.dk tilbyder vi holdundervisning i en lang række instrumenter. Dette giver dig muligheden for, at lære at spille og nyde musikken i fællesskab med andre. Så ønsker du at modtage undervisning sammen med andre, tilbyder vi også holdundervisning i cello i Aarhus.
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder