Er der ingen undervisere i dit område?
Så er online undervisning et oplagt alternativ.

Hos os foregår online undervisning direkte igennem systemet, og det er super nemt at komme i gang.
Vi har nogle af de mest erfarne online-undervisere i Danmark, og de sidder klar til hjælpe dig.

Find online underviser

Kontrabasundervisning i Hjerm

I undervisningen lærer du at beherske kontrabassen, læse noder og få en overordnet musikforståelse. Kontrabassen kan bruges i næsten al slags musik. Og vi anbefaler, at man udover undervisningen, indgår en eller anden form for sammenspil. Dette er et godt supplement til at lære at spille kontrabas, og det vil give dig nogle fantastiske oplevelser. En kontrabas er meget stor, så er du et barn, er det en god idé at sikre, at dine forældre kan hjælpe dig frem og tilbage med den, når du skal til undervisning eller ud at optræde.

Skal man have sin egen kontrabas?

Som nybegynder kan du starte med at leje en kontrabas, eller prøve din undervisers. Du kan leje instrumenter ganske billigt rundt om i Danmark. Og er du i tvivl så spørg din underviser eller ring til vores kontor på 50 50 12 03. Når du finder ud af om kontrabassen er noget for dig, kan du investere i dit helt eget instrument. Vi anbefaler at du køber din kontrabas i samråd med din underviser.

Musikundervisning I Hjerm

Selve undervisningen foregår hjemme ved undervisere, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt ud fra hvad den enkelte underviser kan tilbyde, og hvad eleven har af ønsker. Undervisningen er meget fleksibel, og kan aftales fra gang til gang, eller man kan aftale et længere forløb. Udover undervisning i kontrabas, tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i mange andre instrumenter, b.la.:

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder